\Windows\system32\config\system windows 7 hatası alanlar buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
\Windows\system32\config\system windows 7 hatası alanlar buraya..
Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlere bir hatadan ve çözümünden bahsedeğim nette bayağı araştırdım ama pek bilgi bulamadım o yüzden bu hata ile karsılasanlar olur ise bu anlatım ile bu dertten kurtulabilirler.
Gerçi bu hata genelde xp de olan ve çözümü forumlarda sayfalarca olan bir hata ama windows 7 de kimse pek karşılasmamıs. Gelelim sadade ''\ Windows \ system32 \ config \ system'' bu hata kayıt defterinin bozuldugunu gösteren bir hata ve sisteminizin açılmamasına sebep olan ve hatta onarmaya bile musade etmeyen bir hata. Çözümü için bi kaç yere baktım baya dolastırmıslar komut istemi ile vs vs çözmeye calısmıslar ama hepsını denedım bir işe yaramadı.

Çözüm HDD yi söküp harici disk kutusu ile yada baska bir makınaya ikinci disk şeklinde bağlantı yapıyoruz daha sonra sırası ile C:\Windows\System32\config\RegBack (yani ''C'' windowsun kurulu oldugu yer bu farklılık gösterebilir '' ) klasörünün içindekileri kopyalayıp C:\Windows\System32\config klasörüne yapıstırın ve gelen soruya kopyala ve değiştir deyin olay bu kadar.. zaten bu regback klasörü config klasorunun içinde yanı bozukları regbackdakı sağlam dosyalar ıle degıstıryoruz..

Umarım işinize yarar...
 


Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: ysfakc

sempaticafe

Üye
live bir işletim sistemi ile dosyalara erişerek kopyalamak daha mantıklı değilmi herkes disk kutusu bulamaz. Not olarak ekle istersen teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: ysfakc
ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
O yöntemi düşündüm hatta sürekli kullandığım yöntemdir fakat kurtarma cd lerini kullanmak bilgi gerektiriyor.Açıkçası bilgisayar bilgisi çok fazla olmayanlarında yararlanabilmesi için olayı basitleştirdim çünkü bilmeyen biri için kurtarma cd sini indirip yazıp boot etmek daha zor gibi. Ama yine de dediğiniz gibi eklemek faydalı olacaktır hatırlattığınız için teşekkürler ...
 


Üst Alt