windows sx1 süper

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
windows sx1 süper
=
[YT]CKfCPL3AvAw&mode=related&search[/YT]

burdan izleyin

endera

Üye
anlamadım ben diger sx1 lerden farkı ne

Exalans

Exalans

Üye
bana fv gibi geldi

adem_71

Üye
dayı sen ne yapmışın ole

adem_71

Üye
bunu benımkinede yaparmıyız kardeş

msa3534

Üye
ya kardeş benimkisini de öle yapalımm
:oke:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
fw zaten üstte powered cmert yazıyor cmertin fw lerinden biri iconlardan belli oluyor

ByMobil

ByMobil

Üye
arkadaşlar ya çok komiksiniz :D açılış resimleri sadece başka birşey yok ;) sx1 i 2yıl boyunca kullandım cmert i yakından tanırım ve de sx1 in cmertin ve rusların sayesinde geliştiğini söylemek yanlış olmaz. Cmert in fw si ve açılış resimleri(windows xp'nin sx1e göre düzenlenmiş şekli)yüklü. Bunda birşey yok sx1'e windows kurulamaz ancak linux kuruLuyor. ayrıca bu açılış resimleri vs. hepsi tema olarak yükleniyor sx1e. ayrı ayrı bir yükleme söz konusu değil vede çok basit sx1 thema maker la yapıLan birşey en amatör kişi bile yapabiLir.

kaan_75

Üye
arkadaşlar ya çok komiksiniz :D açılış resimleri sadece başka birşey yok ;) sx1 i 2yıl boyunca kullandım cmert i yakından tanırım ve de sx1 in cmertin ve rusların sayesinde geliştiğini söylemek yanlış olmaz. Cmert in fw si ve açılış resimleri(windows xp'nin sx1e göre düzenlenmiş şekli)yüklü. Bunda birşey yok sx1'e windows kurulamaz ancak linux kuruLuyor. ayrıca bu açılış resimleri vs. hepsi tema olarak yükleniyor sx1e. ayrı ayrı bir yükleme söz konusu değil vede çok basit sx1 thema maker la yapıLan birşey en amatör kişi bile yapabiLir.

Peki nokia 3230 a linux yüklenebiliyor mu??? :(:utan

ByMobil

ByMobil

Üye
kaan ne 3230 a nede başka symbian işletim sistemli bir telefona şu anda linux yüklenemiyor. symbian olduğu halde linux kurulabilen tek telefon sx1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt