Uygulamanıj yapımcısı ile iletişime geçip Türkçe dil eklemesini isteyelim ?Windows Phone için "UC Browser" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamanıj yapımcısı ile iletişime geçip Türkçe dil eklemesini isteyelim ?

Thanks for the feedback! We hope to offer localization options in the future.

guncellem yok :-)rail rush güncellendi
line güncelleme yok gosteriyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızVoxer güncellendi link ekleyemiyorumwhere's my Mickey güncellendi bugün maalesef link atamıyorum
Texas holdem poker güncellendi
![]()
güncelleme tarihine baksanaline güncelleme yok gosteriyor
baktım tarih doğruda güncelleme indiremedim otomatikmi güncelleniyorgüncelleme tarihine baksana
hyr değil .baktım tarih doğruda güncelleme indiremedim otomatikmi güncelleniyor
.bencede.symbianda yapıyordum ama özgür arkadaşımıza ricamızı iletsek.Uygulamanıj yapımcısı ile iletişime geçip Türkçe dil eklemesini isteyelim ?
bende sorun yokarkadaşlar sabah verdiğim bir program güncellendikten sonra sorun yaşıyorum sistem hatası gibi bir uyarı geliyor eğer siz güncellemediyseniz kurmayın derim program "update checker" güncellenme yapan varsa deneme şansı varsa paylaşırsa sevinirim

tamam arkadaşlar sorun çözüldü benim iş yerinde moderm izin vermiyormuş şimdi denedim çalışıyor yanlış bir haber oldu kusura bakmayınbende sorun yok![]()
OK .tamam arkadaşlar sorun çözüldü benim iş yerinde moderm izin vermiyormuş şimdi denedim çalışıyor yanlış bir haber oldu kusura bakmayın
.