link eklenditrackracing link ekleyemiyorum![]()
.trackracing link ekleyemiyorum![]()
.saten hep ücretsizdi diyenler alın bakın bugün 6 tl Nimbuzz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu çok iyimiş yaa!!işte size yeni bir uygulama.bu uygulamayla günün güncellenen uygulamalarını görebiliyorsunuz ve güncellemeyi tabii ki yüklüyorsunuz hemen
ücretli bir uygulama fiyatını hatırlamıyorum ama deneme sürümü olarak ta aynı işi görüyor.artık tek tek güncelleme geldimi derdine son,
Windows Phone için "Update Checker" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hayırlı olsun
...
yani ne yüklüyse telefonunda o gün güncelleme alan herşeyi gösteriyor değil mi?ne yüklüyse değilde o gün mağazada hangi uygulamaya günceleme geldiyse onu gösteriyorbu çok iyimiş yaa!!yani ne yüklüyse telefonunda o gün güncelleme alan herşeyi gösteriyor değil mi?
,haliyle telindeki uygulamada güncellenmişse orda görüp ahanda bu bende var du şunu güncelliyim durumu oluşuyor ne yüklüyse değilde o gün mağazada hangi uygulamaya günceleme geldiyse onu gösteriyor,haliyle telindeki uygulamada güncellenmişse orda görüp ahanda bu bende var du şunu güncelliyim durumu oluşuyor
![]()
Normalde zönk diye anında göstermesi lazım güncellemeyi. Bilmiyorum ios ta android te de böylemi ama sanmıyorum. Mesela quick setting yok onunla alakalı birsürü uygulama var
Ms kafayı çalıştırıpbunlara bi çözüm bulmalı hem güncelleme bildirimi hemde diğer bütün bildirimler sorununa.