Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Store Uygulama Güncellemeleri
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erknlmn
Üye
bulutsuzgece
Üye
(Ücretli)
(Ücretli)
zorbaa
Üye
Windows Phone için "LINE" uygulamasına göz atın
tanercoskun
Üye
Tapatalk
ÖEY
Üye
Ekran dokunmaya gelen son güncellemeden sonra ayarlar menüsünde ekran, dokunma, ekran+dokunma olarak üç ayrı bölüm gözükmesi sorunu düzeltilmiş. Artık ekran, dokunma ve göz atma olarak üç ayrı bölüm var. Söyleyen yoktu sanırım haber vereyim dedim.
Ekran dokunmaya gelen son güncellemeden sonra ayarlar menüsünde ekran, dokunma, ekran+dokunma olarak üç ayrı bölüm gözükmesi sorunu düzeltilmiş. Artık ekran, dokunma ve göz atma olarak üç ayrı bölüm var. Söyleyen yoktu sanırım haber vereyim dedim.
Değişen bir şey yok kardeşim, güncelleme performans iyileştirme ve hata düzeltmeleri içeriyor.
zorbaa
Üye
Windows Phone için "Goog!e Maps+" uygulamasına göz atın
4MaGuS
Üye
arkadaşlar size bir sorum olucak şuan için vebteki vidyoları açabiilen bir program flas player varmı uc browers denedim hepsini açmıyor aynı ie gibi oda
arkadaşlar size bir sorum olucak şuan için vebteki vidyoları açabiilen bir program flas player varmı uc browers denedim hepsini açmıyor aynı ie gibi oda
biliyorum yok diyolar ancak dün s4 de ardakaş kurdu ilk baş aynı siteye girdik ikimiz telde açmadı daha sorna fals pleyer kurdu aynı siteye tekrar girip vidyoyu açtı siz yok diyor olabilirsiniz ancak şuan önceki sistemler için yapılan flashlar çalışıyor yenilerde yok eskileride sonradan kaldırırlarmı bilinmez yani
İşte bu yaaa ! Harika bir mobil arayüz olmuş, bu güncelleme ile daha çok kullanılabilirlik, beğendim butonu ve dahası, eksikliklerin en kısa zamanda giderileceğinden şüphem yok, teşekkürler emeği geçen herkese ...