Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

erknlmn

erknlmn

Üye

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

(Ücretli)

(Ücretli)

zorbaa

Üye
Windows Phone için "LINE" uygulamasına göz atın

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: n000k
ÖEY

ÖEY

Üye
Ekran dokunmaya gelen son güncellemeden sonra ayarlar menüsünde ekran, dokunma, ekran+dokunma olarak üç ayrı bölüm gözükmesi sorunu düzeltilmiş. Artık ekran, dokunma ve göz atma olarak üç ayrı bölüm var. Söyleyen yoktu sanırım haber vereyim dedim.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
YkPkY

YkPkY

Üye
Ekran dokunmaya gelen son güncellemeden sonra ayarlar menüsünde ekran, dokunma, ekran+dokunma olarak üç ayrı bölüm gözükmesi sorunu düzeltilmiş. Artık ekran, dokunma ve göz atma olarak üç ayrı bölüm var. Söyleyen yoktu sanırım haber vereyim dedim.

saolasın kardeşim.senin gazınla çaktım :D

sekajmer

sekajmer

Üye

- - - Eklendi - - -

http://www.windowsphone.com/s?appid=7bcc3c33-d17f-4a35-a961-a9d12aae6b80

skynet

Üye
[h=1] [/h]

katil_197

katil_197

Üye
facebook beta yenilikleri neler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Değişen bir şey yok kardeşim, güncelleme performans iyileştirme ve hata düzeltmeleri içeriyor.

zorbaa

Üye
Windows Phone için "Goog!e Maps+" uygulamasına göz atın

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar size bir sorum olucak şuan için vebteki vidyoları açabiilen bir program flas player varmı uc browers denedim hepsini açmıyor aynı ie gibi oda

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar size bir sorum olucak şuan için vebteki vidyoları açabiilen bir program flas player varmı uc browers denedim hepsini açmıyor aynı ie gibi oda

Flash Player yok arkadaşım artık mobil platform için.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Flash Player yok arkadaşım artık mobil platform için.

biliyorum yok diyolar ancak dün s4 de ardakaş kurdu ilk baş aynı siteye girdik ikimiz telde açmadı daha sorna fals pleyer kurdu aynı siteye tekrar girip vidyoyu açtı siz yok diyor olabilirsiniz ancak şuan önceki sistemler için yapılan flashlar çalışıyor yenilerde yok eskileride sonradan kaldırırlarmı bilinmez yani

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pishti TR

erndrdyk

erndrdyk

Üye
artık telefonumuzdan site daha güzel:) teşekkürler maxicep

• Beğen
Tepkiler: serinaga
komando04

komando04

Üye
aynen teşekkürler maxicep

serinaga

serinaga

Üye
artık telefonumuzdan site daha güzel:) teşekkürler maxicep

İşte bu yaaa ! Harika bir mobil arayüz olmuş, bu güncelleme ile daha çok kullanılabilirlik, beğendim butonu ve dahası, eksikliklerin en kısa zamanda giderileceğinden şüphem yok, teşekkürler emeği geçen herkese ...

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk

Üst Alt