Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Windows Phone için "Facebook Beta" güncellendi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

acoustic

acoustic

Üye
Garanti Cep Şubesi güncellendi

luckysleven

luckysleven

Üye
Garanti Cep Şubesi güncellendi

devamlı kullanıyor musun bunu ? geçen gün kurdum da bana hiç güven vermedi ya sildim sonra : )

tek uygulama altında değil 2 tane uygulama kuruyorsun şifrematik falan saçma geldi

ÖEY

ÖEY

Üye
Resmi uygulama onlar. Güvenle kullanabilirsin:oke:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
acoustic

acoustic

Üye
devamlı kullanıyor musun bunu ? geçen gün kurdum da bana hiç güven vermedi ya sildim sonra : )

tek uygulama altında değil 2 tane uygulama kuruyorsun şifrematik falan saçma geldi

Bu uygulamamnın amacı cep şubesini güvenle kullanmanız için üretilmiştir. cep şifre matik ise internete bilgisayar üzerinden girebilmek için kullanılır ve bazen de cebe para göndermek için şifre istediğinde kullanılır.

IVI-Elia

Üye

iyi de bu uygulama resmi.Zaten lumialarda kurulu geliyor.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni konu acmaya gerek gormeden buradan paylaşayim.

Microsoft Windows Phone8 için Bing'i güncelledi. Eskisinden cok daha kullanişli ve hizli bir arama uygulamasi haline gelen Bing şimdilik sadece Abd'de kullanilabiliyor önümüzdeki haftalarda global kullanima acilacak.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Türkiye ve Türkçe arama desteği kullanıma açılır mı dersiniz ?

dakamon

dakamon

Üye
Bu bing dediğiniz uygulama olan bing olacak dimi?

luckysleven

luckysleven

Üye
whatsapp da büyük gelişme var beyler . güncellemeyi yaptıktan sonraki ilk mesaj 16 dakika gecikmeli geldi : ))

Üst Alt