Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar benim güncellemeler ile ilgili tespitim,
bence işletim sistemi her gün veya belli günlerde ve saatlerde otomatik olarak güncellemeleri netten bakıyor fakat o belirlenmiş saatte eğer internete bağlı ise sorun yok fakat nete bağlı değilse bağlanmayı deniyor ve bağlanamayınca bırakıyor. Wifi telefon tuş kilidindeyken kapalıysa bu dediğim gibi oluyor fakat şebeke netinde telefon her zaman nete bağlı olduğu için güncelleme zamanı geldiğinde sıkıntı olmadan telefon istediği işlemi gerçekleştirebiliyor.

Tabiki bu benim tahminim ama genelde sistemler bu şekilde çalışır. :)

kursat99

kursat99

Üye
Ben ilk aldığımda WiFi ile bağlanıyodum ve güncellemeler akşamüstü 5-6 arası geliyordu. Sonra 2G ile bağlanmaya başladım ve öğlen 1 ve 3 arası gelmeye başladı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben sürekli wi-fi ile bağlıyım (evde, işte, kursta, annemlerde vs.. :)) sadece uzun süreli dışarı çıkacağım zaman 2g açarım o da anca cumartesi-pazar :) bana güncellemeler genelde 10-11 gibi düşüyor. yani iş saatinde, yani wi-fi ile, yani... işte öyle :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Beklediğim Güncellemeler Geldi :)

Ve güzel uygulama

Not: Sabah wifi açıktı şimdi geldi hepsi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
verilerimi aktar uygulaması aldıgı guncellemeyle guzel ozellikler kazandi. Bazı nokia telefonlardan sd kart icerikleri de aktarilabiliyor,resim ve smsler de aktarmaya dahil edilebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
verilerimi aktar uygulaması aldıgı guncellemeyle guzel ozellikler kazandi. Bazı nokia telefonlardan sd kart icerikleri de aktarilabiliyor,resim ve smsler de aktarmaya dahil edilebiliyor.

Birde yeni özellik mi bilmem ama
lumianıza takılı olan sd karta kişilerinizi atıp ayrıca kişileri sd karttan alabiliyorsunuz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Müsait değilsiniz heralde
yo gayet de müsaitti ancak bir üstteki mesajda zaten paylaşıldığı için kendisi gelen yeniliği tanıttı sadece o kadar :)
ya sms aktarma şimdi mi yapılır yaa?? gitti benim eski smsler :ağlarım:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Düzelttim dostum :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Fırından yeni çıkanlar:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar baktım popüler sosyal uygulamalara hiç güncelleme yok. Ama dokuz eylül ünv. kazanmışım. İzmirde olan abilerimizin yemek davetlerini zevkle kabul edebilirim :D saygılar.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, ÖEY, PureFood ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar baktım popüler sosyal uygulamalara hiç güncelleme yok. Ama dokuz eylül ünv. kazanmışım. İzmirde olan abilerimizin yemek davetlerini zevkle kabul edebilirim :D saygılar.

tebrikler ve başarılar:alkis

• Beğen
Tepkiler: nanotex

IVI-Elia

Üye

Tebrikler...Başarılar :alkis

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İzmir güzel yer tebrikler :)

• Beğen
alasulumurat

alasulumurat

Üye

İzmirliyim, kızlarımız çok güzeldir cazibelerine kapılıp dersleri sallamazsın umarım :)

• Beğen

Dtn

Üye
Tebrikler :bye2:

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Çok sevindim Gökhan'cım tebrikler ve hem okulda hem de kızlar konusunda başarılar dilerim sana :D:D Aslında İzmir ekibi bir ara böyle bir toplaşma yapabiliriz güzel olur :D

• Beğen
narnia16

narnia16

Üye

Tebrikler :alkis:

- - - Eklendi - - -

Çok sevindim Gökhan'cım tebrikler ve hem okulda hem de kızlar konusunda başarılar dilerim sana :D:D Aslında İzmir ekibi bir ara böyle bir toplaşma yapabiliriz güzel olur :D

Valla güzel olur abi.Hatta Blue güncellemesinden sonra toplanıp kutlama bile yapabiliriz :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve ÖEY

Üst Alt