Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ya bir yazılımcıda demiyor mu güncellemeleri zamanında bildiren bir uygulama yapayım.önceden Bana da zamanında gelmiyordu bu aralar iyiyim geliyor ama cok büyük sıkıntı.

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aman deyim ankaradaşımı kaybedemem.sen bizim yegane lumiadaş dostumuzsun. Sen intihar edersen daha taksidi bitmemiş değişmeyen parçası kalmamış telefonumu satarım direk :züü:
:kıskıs: eyvallah sevgili abicim sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
O uygulama güncelleme bildirimlerinin gelmesi tam bir gizem zaten. Benim hikayem şöyle başladı; telefonu aldığımda hiçbir sistem uygulamasının güncellemesi gelmiyordu ama normal uygulama güncellemeleri bir gün sonra falan geliyordu. Gerçi her uygulamanın da güncelleme bildirimi gelmiyordu örnek: whatsapp :D:D Ardından ne olduysa hem sistem uygulamalarının hem de normal uygulamaların güncelleme bildirimleri gelmeye başladı.

İşte sevgili dostlar hikayemiz burada biraz daha gizemli bir hal alıyor; uygulama güncellemeleri önceleri öğlen 2-3 arası gelmeye başladı. Derken birkaç gün ya da bir iki hafta sonra bu süre yavaş yavaş geriye kaymaya başladı. Nasıl mı? Şöyle ki önceleri 1-2, sonraları sabah 9-10 a kadar düştü bu süre. Sonra bir ara 9 dan önceye kaydı heraldeki iki gün sonra geldi birkaç güncelleme :D

Ardından hikayemizin sonunda telefon servislik olup şu anda istanbul yollarında olduğundan hiçbir güncellemeyi alamaz oldum.:ağlarım:

THE END

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve BrahimOkumus
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar uygulama guncellemeleri benimvtespitime gore kesinlikle mobil veri ile ilgili. 15 gun kadar telefonumun birisini sadece wifi ile kullandim ve bir rtane bile uygulama guncellemesi gelmedi. 15gun sonunda mobil veriyi actigim anda 30 kadar uygulama guncellemesi gorundu.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ali bey yüzde yüz emin değilim ama sanırım bana gelen güncellemelerin tamamı wifi ile göründü.

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar uygulama guncellemeleri benimvtespitime gore kesinlikle mobil veri ile ilgili. 15 gun kadar telefonumun birisini sadece wifi ile kullandim ve bir rtane bile uygulama guncellemesi gelmedi. 15gun sonunda mobil veriyi actigim anda 30 kadar uygulama guncellemesi gorundu.

Tamamen katılıyorum, bende bir ara kotayı doldurunca mobili kapatmıştım ve 10 gün boyunca ağır aksak geldi wifi ile, 2g olsun çamurdan olsun mobil bağlantınız hiç eksik olmasın güncellemeler için ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim de bir tespitim var. (Haydi sor sor... yolda ofiste yüklenir... acaba nedir nedir :))
Şaka tabi...

Ancak tespit şu:

Telefonunuzu sıfırlarsanız bir süre (birkaç gün) gelmiyor güncellemeler.
3-5 gün sonra tekrar gelmeye başlıyor.
Aklınızda bulunsun.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR

Dtn

Üye
Aynen öyle, hep mobil veri açık kullanırdım, her sabah 3-4 güncelleme gelirdi, yaz başından beri wifi kullanıyorum ara ara, bazen mobil veriyi kapatıyorum, çok nadir güncelleme geliyor, buraya yazılanlar birkaç gün gecikmeyle geliyor hep

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hımm .. e o zaman birazda net paketinden gitsin :) Telefonumda sürekli wifi etkin.Ah Microsoft su işe bi el atsan

- - - Eklendi - - -

O uygulama güncelleme bildirimlerinin gelmesi tam bir gizem zaten. Benim hikayem şöyle başladı; telefonu aldığımda hiçbir sistem uygulamasının güncellemesi gelmiyordu ama normal uygulama güncellemeleri bir gün sonra falan geliyordu. Gerçi her uygulamanın da güncelleme bildirimi gelmiyordu örnek: whatsapp :D:D Ardından ne olduysa hem sistem uygulamalarının hem de normal uygulamaların güncelleme bildirimleri gelmeye başladı.

İşte sevgili dostlar hikayemiz burada biraz daha gizemli bir hal alıyor; uygulama güncellemeleri önceleri öğlen 2-3 arası gelmeye başladı. Derken birkaç gün ya da bir iki hafta sonra bu süre yavaş yavaş geriye kaymaya başladı. Nasıl mı? Şöyle ki önceleri 1-2, sonraları sabah 9-10 a kadar düştü bu süre. Sonra bir ara 9 dan önceye kaydı heraldeki iki gün sonra geldi birkaç güncelleme :D

Ardından hikayemizin sonunda telefon servislik olup şu anda istanbul yollarında olduğundan hiçbir güncellemeyi alamaz oldum.:ağlarım:

THE END

Ooo sen baya dertlisin ramazanda olmasak bi tek atardık :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada fırından taze taze çıkan güncellemeleri vereyim:

ÖEY

ÖEY

Üye
Hımm .. e o zaman birazda net paketinden gitsin :) Telefonumda sürekli wifi etkin.Ah Microsoft su işe bi el atsan

- - - Eklendi - - -

Ooo sen baya dertlisin ramazanda olmasak bi tek atardık :)
Valla aslında dert telefonu kullanamamak öncelik olarak :D Güncellemeler ikinci planda şu anda :D Yani ben inatla soğumamaya çalışıyorum l920'den ama önce telefon sonra servisler sağ olsunlar çok zorluyorlar beni :D Neyse konuyu dağıtmayalım :D

anilakbay

Üye

Kesinlikle bende de bu şekilde..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bir haftadır falan hiçbir şekilde güncelleme alamıyorum

Üst Alt