acoustic
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5 mesaj yukarıda verildi

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

5 mesaj yukarıda verildi![]()
5 mesaj yukarıda verildi![]()

Kesinlikle katılıyorum İsmail
Göz doktoruna görünmek şart oldu Gökçen kardeşim. İkidir ıska geçiyorsun![]()

Sandalyeden düştüm Gökçen![]()

aman deyim ankaradaşımı kaybedemem.sen bizim yegane lumiadaş dostumuzsun.

aman deyim ankaradaşımı kaybedemem.sen bizim yegane lumiadaş dostumuzsun. Sen intihar edersen daha taksidi bitmemiş değişmeyen parçası kalmamış telefonumu satarım direk![]()
eyvallah sevgili abicim sağolasın.
Ardından ne olduysa hem sistem uygulamalarının hem de normal uygulamaların güncelleme bildirimleri gelmeye başladı.

arkadaşlar uygulama guncellemeleri benimvtespitime gore kesinlikle mobil veri ile ilgili. 15 gun kadar telefonumun birisini sadece wifi ile kullandim ve bir rtane bile uygulama guncellemesi gelmedi. 15gun sonunda mobil veriyi actigim anda 30 kadar uygulama guncellemesi gorundu.
Telefonumda sürekli wifi etkin.Ah Microsoft su işe bi el atsanO uygulama güncelleme bildirimlerinin gelmesi tam bir gizem zaten. Benim hikayem şöyle başladı; telefonu aldığımda hiçbir sistem uygulamasının güncellemesi gelmiyordu ama normal uygulama güncellemeleri bir gün sonra falan geliyordu. Gerçi her uygulamanın da güncelleme bildirimi gelmiyordu örnek: whatsappArdından ne olduysa hem sistem uygulamalarının hem de normal uygulamaların güncelleme bildirimleri gelmeye başladı.
İşte sevgili dostlar hikayemiz burada biraz daha gizemli bir hal alıyor; uygulama güncellemeleri önceleri öğlen 2-3 arası gelmeye başladı. Derken birkaç gün ya da bir iki hafta sonra bu süre yavaş yavaş geriye kaymaya başladı. Nasıl mı? Şöyle ki önceleri 1-2, sonraları sabah 9-10 a kadar düştü bu süre. Sonra bir ara 9 dan önceye kaydı heraldeki iki gün sonra geldi birkaç güncelleme
Ardından hikayemizin sonunda telefon servislik olup şu anda istanbul yollarında olduğundan hiçbir güncellemeyi alamaz oldum.
THE END

Valla aslında dert telefonu kullanamamak öncelik olarakHımm .. e o zaman birazda net paketinden gitsinTelefonumda sürekli wifi etkin.Ah Microsoft su işe bi el atsan
- - - Eklendi - - -
Ooo sen baya dertlisin ramazanda olmasak bi tek atardık![]()
Güncellemeler ikinci planda şu anda
Yani ben inatla soğumamaya çalışıyorum l920'den ama önce telefon sonra servisler sağ olsunlar çok zorluyorlar beni
Neyse konuyu dağıtmayalım 
arkadaşlar uygulama guncellemeleri benimvtespitime gore kesinlikle mobil veri ile ilgili. 15 gun kadar telefonumun birisini sadece wifi ile kullandim ve bir rtane bile uygulama guncellemesi gelmedi. 15gun sonunda mobil veriyi actigim anda 30 kadar uygulama guncellemesi gorundu.