Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
O şekilde olduğunu bilmiyordum, ama mağaza aramalarında ben harfi yazarken mağaza birçok seçeneği bana sunuyor. Eğer söylediğin gibi uygulama adında iki kelime yer alıyorsa ve ilk kelimeye binaen arama ön belleğinde uygulama görünmüyorsa ikinci kelimenin ilk harfini yazmaya başlamamla birlikte uygulamaların adları arama ön belleğinde listeleniyor.

Valla ben çok defa yaşadım bu söylediğimi. İlla ki bire bir aynısını yazınca çıktı. Yabancı sitelerden birinde bundan şikayet ediyorlardı zamanında. Hatta teknoseyir sitesinden Levent abi de bundan yakınmıştı bir nokia lumia incelemesinde.

- - - Eklendi - - -

Ekleme yapayım bu söylediğim sadece telefondan girdiğiniz markette söz konusu. PC den girdiğinizde olması gerektiği gibi sorunsuz çalışıyor arama özelliği:oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
net hızınız duşukse magaza aramalarında onbellek önerileri çıkmaz. Bu yuzden uygulama adini tam yazmadan uygulamayi da bulamazsiniz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia Pusher'ı birebir de yazsanız farketmiyor.
Şu an aramalarda yok.

• Beğen
Tepkiler: skynet
ÖEY

ÖEY

Üye
net hızınız duşukse magaza aramalarında onbellek önerileri çıkmaz. Bu yuzden uygulama adini tam yazmadan uygulamayi da bulamazsiniz.
Yok üstad onunla alakalı değil inan :D Telefonum yok olsa deneyecem söyleyecem ama şu anda aklıma uygulama gelmiyor :D:D Neyse çok büyük bir sorun değil zaten. MS kesin halleder bunu ileride.

serinaga

serinaga

Üye
WeChat güncellendi ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

enessrsy

enessrsy

Üye
Fhotoroom güncellenmiş.

• Beğen