Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Wp için olduğunu bilmiyordum :( Symbianda başıma gelmişti gitmişti boşa 2tl kullanmıyordum :D

İkidir süre doluyor ve uzatma için satınalma linkini e-posta gönderilmesi için telefondan onaylıyorum, lakin daha satın alma yapmadan süre ilkinde 3 ay uzadı, ikincisinde ise 1 yıl uzadı. Artık whatsapp'ın kıyağımıdır yoksa açığı mı bilemiyorum :bilmm

nanotex

nanotex

Üye
Fotor güncellendi.

Mükemmel olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
luckysleven

luckysleven

Üye
siz fotoğrafı fotorun içinden mi çekiyorsunuz yoksa telefonun kendi makinasını mı kullanıyorsunuz ?

dakamon

dakamon

Üye
Ben bi ara fotor da fotoğraf düzenlemiştim sonra bi türlü uygulamadan çıkamamıştım telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım. O yüzden daha kullanmıyorum. Düzelmişmidir acaba o problem.

PureFood

PureFood

Üye
Ben bi ara fotor da fotoğraf düzenlemiştim sonra bi türlü uygulamadan çıkamamıştım telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım. O yüzden daha kullanmıyorum. Düzelmişmidir acaba o problem.

çokça kullandım başıma böyle bişey gelmemişti. bence gönül rahatlığıyla kullanabilrsin

drangela61

drangela61

Üye

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ve efsane yeniden sahalara döner :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
serinaga

serinaga

Üye
Hemencecik hareket gelmiş buralara :kıskıs: ...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada Lumia Pusher mağazadan kaldırılmış sanırım :hmmm
İnşallah güncelleme amaçlı kaldırılmıştır, kullanıcılara sistem güncellemelerinde büyük kolaylık sağlıyordu.
Kalıcı olarak kaldırıldıysa yazık olur.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, skynet ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu arada Lumia Pusher mağazadan kaldırılmış sanırım :hmmm
İnşallah güncelleme amaçlı kaldırılmıştır, kullanıcılara sistem güncellemelerinde büyük kolaylık sağlıyordu.
Kalıcı olarak kaldırıldıysa yazık olur.
Aratınca çıkmıyor Özgür, fakat linkler üzerinden hem Amerika hem Türkiye mağazasında mevcut görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aratınca çıkmıyor Özgür, fakat linkler üzerinden hem Amerika hem Türkiye mağazasında mevcut görünüyor.

Aramada çıkmaması enteresan :hmmm

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve bulutsuzgece

anilakbay

Üye
WeChat aylar sonra güncellendi :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
PureFood

PureFood

Üye
Bu WeChat televizyona bile reklam vermiş :kop2:

ÖEY

ÖEY

Üye
Aynen. Belkide söylemiş olduğun gibi güncelleme gelecek ve o yüzden aramalar sekmesinden çıkarılmış olma ihtimali yüksek. Ayrıca bilgi için :tşk:
Uygulama birkaç haftadır o şekilde. Ama sadece ona yönelik bir şey olduğunu sanmıyorum yani markette yapılan aramalarla ilgili olarak arama motorunda zaten bir eksiklik var. Bulmaya çalıştığınız uygulamanın harfi harfine aynı adını yazmanı gerekiyor. Yoksa uygulama markette olsa bile arama sonuçlarında çıkmıyor. Yani uygulama iki isimliyse ben ilk adını yazayım nasıl olsa çıkan sonuçlardan bulurum derseniz yanılırsınız büyük ihtimalle çıkmaz o uygulama aramanızda. Bunu MS hala düzeltemedi. Belki ilerleyen dönemde gelecek güncellemelerin içinde market güncellemesi de olur da düzelir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uygulama birkaç haftadır o şekilde. Ama sadece ona yönelik bir şey olduğunu sanmıyorum yani markette yapılan aramalarla ilgili olarak arama motorunda zaten bir eksiklik var. Bulmaya çalıştığınız uygulamanın harfi harfine aynı adını yazmanı gerekiyor. Yoksa uygulama markette olsa bile arama sonuçlarında çıkmıyor. Yani uygulama iki isimliyse ben ilk adını yazayım nasıl olsa çıkan sonuçlardan bulurum derseniz yanılırsınız büyük ihtimalle çıkmaz o uygulama aramanızda. Bunu MS hala düzeltemedi. Belki ilerleyen dönemde gelecek güncellemelerin içinde market güncellemesi de olur da düzelir.
O şekilde olduğunu bilmiyordum, ama mağaza aramalarında ben harfi yazarken mağaza birçok seçeneği bana sunuyor. Eğer söylediğin gibi uygulama adında iki kelime yer alıyorsa ve ilk kelimeye binaen arama ön belleğinde uygulama görünmüyorsa ikinci kelimenin ilk harfini yazmaya başlamamla birlikte uygulamaların adları arama ön belleğinde listeleniyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Logo Quiz Ultimate

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt