Benim akıl erdiremediğim şu. Burada bu konuşmaları neden yapıyorsunuz burada sadece güncelleme linklerini paylaşmak imkansız mıdır. Rğee bu konuda konuşmak istiyorsanız konu açıp konuşun. Her seferinde güncelleme geldi diye bakmak zorunda mıyız

Sizin için olmayabilir ama Bence sorun var. Her seferinde yeni güncelleme mi gelmiş diye bu sayfayı açıyorum. O kadar güncelleme sorunları konuşmak istiyorsanız açarsınız bir güncelleme sorunları konusu konuşursunuz
Arkadaşım önceki yorumlarında haklı olduğun için lafa girmek istemedim. Ayrıca burada güncelleme bilgilerinin dışında konuşulamaz gibi kati kurallarımız yok. Yeri geldi mi güncelleme haberlerini paylaşacağız, yeri geldi mi güncelleme konusunda takıldığımız noktalara açıklık arayacağız. Bu kadar agresif bir tavır sergilemeniz de beni çok şaşırttı.Bu iki oldu demek ki tüm moderatorler aynı işine geldiği gibi.işine gelmeyince konu kapatan yada amaç dışında yazılanları silen ancak işine gelince aynı içerikli 3 konu olsada 3unude kapatmayan yada başlık dışına çıkıldığında sesini çıkarmayan aksine savunan moderatorler.
Üyeliğimi derhal siliniz ben üyelik silmeyi bulamadım

Arkadaşım önceki yorumlarında haklı olduğun için lafa girmek istemedim. Ayrıca burada güncelleme bilgilerinin dışında konuşulamaz gibi kati kurallarımız yok. Yeri geldi mi güncelleme haberlerini paylaşacağız, yeri geldi mi güncelleme konusunda takıldığımız noktalara açıklık arayacağız. Bu kadar agresif bir tavır sergilemeniz de beni çok şaşırttı.![]()
yinemi güncelleme offf...
![]()
Telefonunu aldığın ilk gün bütün güncelleme haberlerini sana verelim, ne dersiniz ustalar ?

Neyse artık dediğim gibi tum modlar aynısınoz. sitenize son girişim zaten üyeliğimi silin ilerde mail adresimin siteniz veritabanında olmasını istemiyorum ki zaten üyelik silme koyulmaması sitenin kendine güvensizliğini gösteriyor.
vallahamıı?alıştıra alıştıra gelinTelefonunu aldığın ilk gün bütün güncelleme haberlerini sana verelim, ne dersiniz ustalar ?
korkarımuçmuşşş arkadaş.halbuki iyi geçinip gidiyorduk.ama beklentileri farklıymış;Hazıra ÇökmekNeyse artık dediğim gibi tum modlar aynısınoz. sitenize son girişim zaten üyeliğimi silin ilerde mail adresimin siteniz veritabanında olmasını istemiyorum ki zaten üyelik silme koyulmaması sitenin kendine güvensizliğini gösteriyor.
.gif)
Sen 1 haftadır güncelleme gelme wlan varken, şimdi 3g açık kalsın, 4 tane güncelleme göster. vay çakal vay..