Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

mühendis_bey

Üye
Benim akıl erdiremediğim şu. Burada bu konuşmaları neden yapıyorsunuz burada sadece güncelleme linklerini paylaşmak imkansız mıdır. Rğee bu konuda konuşmak istiyorsanız konu açıp konuşun. Her seferinde güncelleme geldi diye bakmak zorunda mıyız

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim akıl erdiremediğim şu. Burada bu konuşmaları neden yapıyorsunuz burada sadece güncelleme linklerini paylaşmak imkansız mıdır. Rğee bu konuda konuşmak istiyorsanız konu açıp konuşun. Her seferinde güncelleme geldi diye bakmak zorunda mıyız

Konuşulan konu yine güncellemelere ilişkin olduğu sürece sıkıntı yok.
Farklı bir konu olduğu zaman zaten uyarıyoruz :oke:

• Beğen
Tepkiler: csH ve OttomaN TigeR

mühendis_bey

Üye
Sizin için olmayabilir ama Bence sorun var. Her seferinde yeni güncelleme mi gelmiş diye bu sayfayı açıyorum. O kadar güncelleme sorunları konuşmak istiyorsanız açarsınız bir güncelleme sorunları konusu konuşursunuz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sizin için olmayabilir ama Bence sorun var. Her seferinde yeni güncelleme mi gelmiş diye bu sayfayı açıyorum. O kadar güncelleme sorunları konuşmak istiyorsanız açarsınız bir güncelleme sorunları konusu konuşursunuz

Öncelikle azarlayıcı tavrınızı hoş bulmadığımı belirteyim.
Size gerekli açıklamayı yaptım.
Konuyu daha fazla uzatmayalım olur mu?

mühendis_bey

Üye
Bu iki oldu demek ki tüm moderatorler aynı işine geldiği gibi.işine gelmeyince konu kapatan yada amaç dışında yazılanları silen ancak işine gelince aynı içerikli 3 konu olsada 3unude kapatmayan yada başlık dışına çıkıldığında sesini çıkarmayan aksine savunan moderatorler.
Üyeliğimi derhal siliniz ben üyelik silmeyi bulamadım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu iki oldu demek ki tüm moderatorler aynı işine geldiği gibi.işine gelmeyince konu kapatan yada amaç dışında yazılanları silen ancak işine gelince aynı içerikli 3 konu olsada 3unude kapatmayan yada başlık dışına çıkıldığında sesini çıkarmayan aksine savunan moderatorler.
Üyeliğimi derhal siliniz ben üyelik silmeyi bulamadım
Arkadaşım önceki yorumlarında haklı olduğun için lafa girmek istemedim. Ayrıca burada güncelleme bilgilerinin dışında konuşulamaz gibi kati kurallarımız yok. Yeri geldi mi güncelleme haberlerini paylaşacağız, yeri geldi mi güncelleme konusunda takıldığımız noktalara açıklık arayacağız. Bu kadar agresif bir tavır sergilemeniz de beni çok şaşırttı. :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi. (Ücretli Sürüm)

• Beğen
Tepkiler: nanotex

mühendis_bey

Üye
Neyse artık dediğim gibi tum modlar aynısınoz. sitenize son girişim zaten üyeliğimi silin ilerde mail adresimin siteniz veritabanında olmasını istemiyorum ki zaten üyelik silme koyulmaması sitenin kendine güvensizliğini gösteriyor.

Arkadaşım önceki yorumlarında haklı olduğun için lafa girmek istemedim. Ayrıca burada güncelleme bilgilerinin dışında konuşulamaz gibi kati kurallarımız yok. Yeri geldi mi güncelleme haberlerini paylaşacağız, yeri geldi mi güncelleme konusunda takıldığımız noktalara açıklık arayacağız. Bu kadar agresif bir tavır sergilemeniz de beni çok şaşırttı. :(

Lumiance

Lumiance

Üye
uygulaması güncellendi.

Tarih: 09.05.2013
Sürüm: 1.7.0.0

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: csH
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: csH
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

YkPkY

YkPkY

Üye
yinemi güncelleme offf...
:aman2:

serinaga

serinaga

Üye
Neyse artık dediğim gibi tum modlar aynısınoz. sitenize son girişim zaten üyeliğimi silin ilerde mail adresimin siteniz veritabanında olmasını istemiyorum ki zaten üyelik silme koyulmaması sitenin kendine güvensizliğini gösteriyor.

İlginç, bir çırpıda sinirlenip agresif duruma geçti, ama hakaretler olmamalı idi, ne demişler öfke ile kalkan zararla oturur ...

YkPkY

YkPkY

Üye
Telefonunu aldığın ilk gün bütün güncelleme haberlerini sana verelim, ne dersiniz ustalar ?
vallahamıı?alıştıra alıştıra gelin :oha: korkarım

- - - Eklendi - - -

uçmuşşş arkadaş.halbuki iyi geçinip gidiyorduk.ama beklentileri farklıymış;Hazıra Çökmek

bizde her defasında bakıyoruz,mühendis bey,bende senden emir alan elektrik teknisyeniyim,ama üstümde mühendis bırakmadım hiç.çünkü çok gereksiz yere konuşuyorlar.habire çene icraat yok.

bizde varsa bi yorum yapıyoruz yoksa güncellemeye tıklayıp telefona bakıyoruz.zor değil son mesaja tıklamak.facede kızlara laf yetiştirmekten kolay

- - - Eklendi - - -

klasik mühendis tripleri.teknisyenlerden çok dayak yiyor böyleleri )):

yeni mühendis olmuş galiba.tecrübesi yok.iyi bilirdik kendilerini ama kendi yazık etti

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi boş ver olur böyle şeyler körüklememek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
PureFood

PureFood

Üye
Sen 1 haftadır güncelleme gelme wlan varken, şimdi 3g açık kalsın, 4 tane güncelleme göster. vay çakal vay..

Üst Alt