Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de uzun zamandır bunu kullanıyorum, çok başarılı bir uygulama abi
hasansen_83
Üye
tunein takılıyor bazen açmıyo bazen de geç açıyor ama bu program sağlam sıkıntı yok gayet başarılı
PureFood
Üye
Evet Tunein bir kere takılmıştı bende de..
Lumiance
Üye
6 aydır kullanıyorum sadece 1 kez dinleyebildim
nanotex
Üye
Muhabbetleri dışarıda yapalımm
drangela61
Üye
Ragdoll Run güncellendi...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ANIL
Admin
2.2 sürümüne güncellendi.
Yenilikler: -Brings latitude fix and other improvements
1.2 sürümüne güncellendi.
bulutsuzgece
Üye
güncellendi.
drangela61
Üye
Hocam ragdoll runı vermiştim
bir de daha önce verilmediyse eğer tivibu güncellendi..
Saygılar
serinaga
Üye
Facebook Beta, Camera 360 güncelleme olarak bana da geldi, ama tuhaftır güncelle dediğimde tarihler 30.04.2013 ve daha öncesi görünüyor idi ve haliyle güncelleme yapmadan bitince şaşırdım
Şimdi buradan Özgür kardeşin verdiği linkten güncelledi, benim telefon kafayı mı yiyor acaba ?
ÖEY
Üye
Mağaza konu başlığı burası olduğu için buraya yazmayı uygun buldum. Bu MS'daki abilerimiz ablalarımız uygulama güncelleme bildirimlerindeki hatanın farkında olduklarını ve düzeltilmesi konusunda çalışmalara başladıklarını yazmışlardı bir yerde. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yani bir gelişme yok değil mi?
Facebook Beta, Camera 360 güncelleme olarak bana da geldi, ama tuhaftır güncelle dediğimde tarihler 30.04.2013 ve daha öncesi görünüyor idi ve haliyle güncelleme yapmadan bitince şaşırdım
Şimdi buradan Özgür kardeşin verdiği linkten güncelledi, benim telefon kafayı mı yiyor acaba ?