Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Radyo güncellendi, uygulamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...

Hocam Tunein Radio yerine yerli malı yurdun malı takılıyorsun bakıyorum :turkiye:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
tunein takılıyor bazen açmıyo bazen de geç açıyor ama bu program sağlam sıkıntı yok gayet başarılı

PureFood

PureFood

Üye
Evet Tunein bir kere takılmıştı bende de..

Lumiance

Lumiance

Üye
6 aydır kullanıyorum sadece 1 kez dinleyebildim :D

nanotex

nanotex

Üye
Muhabbetleri dışarıda yapalımm :nono:

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312 ve musicianfaruk
drangela61

drangela61

Üye
Ragdoll Run güncellendi...

ANIL

ANIL

Admin
2.2 sürümüne güncellendi.
Yenilikler:
-Brings latitude fix and other improvements

1.2 sürümüne güncellendi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

drangela61

drangela61

Üye
Hocam ragdoll runı vermiştim ;)
bir de daha önce verilmediyse eğer tivibu güncellendi..
Saygılar

serinaga

serinaga

Üye
Facebook Beta, Camera 360 güncelleme olarak bana da geldi, ama tuhaftır güncelle dediğimde tarihler 30.04.2013 ve daha öncesi görünüyor idi ve haliyle güncelleme yapmadan bitince şaşırdım :allalla:
Şimdi buradan Özgür kardeşin verdiği linkten güncelledi, benim telefon kafayı mı yiyor acaba ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Mağaza konu başlığı burası olduğu için buraya yazmayı uygun buldum. Bu MS'daki abilerimiz ablalarımız uygulama güncelleme bildirimlerindeki hatanın farkında olduklarını ve düzeltilmesi konusunda çalışmalara başladıklarını yazmışlardı bir yerde. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yani bir gelişme yok değil mi?

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Facebook Beta, Camera 360 güncelleme olarak bana da geldi, ama tuhaftır güncelle dediğimde tarihler 30.04.2013 ve daha öncesi görünüyor idi ve haliyle güncelleme yapmadan bitince şaşırdım :allalla:
Şimdi buradan Özgür kardeşin verdiği linkten güncelledi, benim telefon kafayı mı yiyor acaba ?

Sana olan şey banada oldu

erknlmn

erknlmn

Üye
flashlight-X güncellendi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İlk defa hiç güncelleme gelmeyen bir gün geçiriyor telefonum, vay be bugünleri de gördük :kıskıs:

PureFood

PureFood

Üye
Beş güncelleme geldi ama paylaşmak istemiyorum. Kimi 30 nisan kimi 1 mayıs kimi 4 nisan :D elbet paylaşılmıştır :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bize güncelleme bir gün sonra geliyor nedense

Üst Alt