Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yahu bu kaçıncı güncelleme ? Ne değişmiş ki baktınız mı ???
Yeniliklerinde;
- Artırılmış dil desteği,
- Gece modu için parlaklık kontrolü,
- Web adresi otomatik tamamlama özelliği,
- Wifi ile indirme esnasında bağlı kalma özelliği,
- Qr kod tarama veya telefonunuza önceden kaydedilen qr kod görüntüsünü taratabilme.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
serinaga

serinaga

Üye

Yeniliklerinde;
- Artırılmış dil desteği,
- Gece modu için parlaklık kontrolü,
- Web adresi otomatik tamamlama özelliği,
- Wifi ile indirme esnasında bağlı kalma özelliği,
- Qr kod tarama veya telefonunuza önceden kaydedilen qr kod görüntüsünü taratabilme.

En son sürümde de bunlar vardı zaten, sanırım eksik bir şeyler vardı ki onları tamamlamışlar ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Go-Kart 3D
Snes8X
Mp3 Finder güncellendi.

ANIL

ANIL

Admin
v3.0 sürümüne güncellendi.

Yenilikler:

• [*=left]Update Tilt shift filter
    [*=left]New Before/After
    [*=left]New Gestures
    [*=left]Camera now supports Resolution Auto save.
    [*=left]Update Camera faster with multi-shot support
    [*=left]Additional UI updates through out.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben mağaza da kontrol ettim güncelleme gözükmüyor
Ayarlara ve oradan da Haritalar kısmına girin. Ekranın ortalarında bir yerde güncellemeleri denetle diye bir seçenek var göreceksiniz. Ona basın ve biraz bekleyin, ben de bir iki dakika sonra 200 küsür mblık bir güncelleme buldu ve indirmeye başladı. Yeni ne gelmiş derseniz bilmiyorum. Güncellemeden sonra merak edip bakmadım açıkçası.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayarlara ve oradan da Haritalar kısmına girin. Ekranın ortalarında bir yerde güncellemeleri denetle diye bir seçenek var göreceksiniz. Ona basın ve biraz bekleyin, ben de bir iki dakika sonra 200 küsür mblık bir güncelleme buldu ve indirmeye başladı. Yeni ne gelmiş derseniz bilmiyorum. Güncellemeden sonra merak edip bakmadım açıkçası.

harita datalarini guncellemişler.

pirenuri

pirenuri

Üye
Ali kemal abi bi haberim var : Artık güncellemeler direk geliyor bana . Toplu halde birikirdi eskiden şimdi 3 felan yazıyor günlük geliyor. Sanırım düzeltmişler :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ali kemal abi bi haberim var : Artık güncellemeler direk geliyor bana . Toplu halde birikirdi eskiden şimdi 3 felan yazıyor günlük geliyor. Sanırım düzeltmişler :)
Valla ben de daha bir gelişme yok darısı benim başıma :islik

mühendis_bey

Üye
Ben pazar günü telefonuflash ile güncelledim sonra haritaları yükledim surum numaraları aynı. Demek ki o güncelleme bana daha önce gelmiş

Harita bakim Sürüm 3,2,214,8 sonrada 8,0,49,110
Diyor ben kendim kontrol ettim 200 mb üstündeydi hemde

serinaga

serinaga

Üye
Yahu arkadaşlar, UC Browser'ın son güncellemesinden sonra, bir linkin üzerinde basılı tutup "open in background" seçerek arka planda 6 sayfa açabiliyorduk, ama şimdi normal modda bu seçenek gelmiyor, speed moda alınca geliyor :( , yahu bir şey yaparken bir şeyi bozmaları sinir bozucu ...

PES Yani, son güncellemeden sonra yine aynı oldu bu :kop2:

- - - Eklendi - - -

Güncelleme: 20.3.2013 Sürüm: 2.8.2.279

Keşke güncellemeseydim :(, sizlerde nasıl bu durum ?

ferit.61

ferit.61

Üye
Kardeş Uc Browser muhabbeti bende de oldu bahsettiğin gibi. Harbiden güncellemeseler daha iyiydi..

Lumiance

Lumiance

Üye
Uc ile ne diye uğraşıyosunuz ki arkadaşlar upload var diye. Resimleri faceye yükleyin tam ekran görüntüle deyin adres çubuğundan linki kopyalayın bu kadar basit. :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Uc ile ne diye uğraşıyosunuz ki arkadaşlar upload var diye. Resimleri faceye yükleyin tam ekran görüntüle deyin adres çubuğundan linki kopyalayın bu kadar basit. :)

aynen katılıyorum sırf bunun için boş hesap açtım :)

YkPkY

YkPkY

Üye

güncellendi

güncellendi

güncellendi

- - - Eklendi - - -

telefonu sıfırladıkdan sonra hotmail hesabı girerken kendi hesabınız yerine

retaildemomode

yazın.telefon tanıtım modunda açılacak.nokia shop da standta incelediğiniz şekilde

ÖEY

ÖEY

Üye
MS güncelleme olayını daha düzeltemedi sanırım. :) "Youtube plus" uygulamasına güncelleme gelmiş haberiniz ola. Sürüm numarası 1.2.4 oldu.

- - - Eklendi - - -

Yeni güncellemeler: Ragdoll Run oyunu, Nokia Hesabı.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
pc remote severdan şoyle bi hata alıyorum

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Üst Alt