serinaga
Üye
Güncelleme: 20.3.2013 Sürüm: 2.8.2.279
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yahu bu kaçıncı güncelleme ? Ne değişmiş ki baktınız mı ???
Yeniliklerinde;Yahu bu kaçıncı güncelleme ? Ne değişmiş ki baktınız mı ???
Ben mağaza da kontrol ettim güncelleme gözükmüyor
Yeniliklerinde;
- Artırılmış dil desteği,
- Gece modu için parlaklık kontrolü,
- Web adresi otomatik tamamlama özelliği,
- Wifi ile indirme esnasında bağlı kalma özelliği,
- Qr kod tarama veya telefonunuza önceden kaydedilen qr kod görüntüsünü taratabilme.
Ayarlara ve oradan da Haritalar kısmına girin. Ekranın ortalarında bir yerde güncellemeleri denetle diye bir seçenek var göreceksiniz. Ona basın ve biraz bekleyin, ben de bir iki dakika sonra 200 küsür mblık bir güncelleme buldu ve indirmeye başladı. Yeni ne gelmiş derseniz bilmiyorum. Güncellemeden sonra merak edip bakmadım açıkçası.Ben mağaza da kontrol ettim güncelleme gözükmüyor
Ayarlara ve oradan da Haritalar kısmına girin. Ekranın ortalarında bir yerde güncellemeleri denetle diye bir seçenek var göreceksiniz. Ona basın ve biraz bekleyin, ben de bir iki dakika sonra 200 küsür mblık bir güncelleme buldu ve indirmeye başladı. Yeni ne gelmiş derseniz bilmiyorum. Güncellemeden sonra merak edip bakmadım açıkçası.
Valla ben de daha bir gelişme yok darısı benim başımaAli kemal abi bi haberim var : Artık güncellemeler direk geliyor bana . Toplu halde birikirdi eskiden şimdi 3 felan yazıyor günlük geliyor. Sanırım düzeltmişler![]()

Harita bakim Sürüm 3,2,214,8 sonrada 8,0,49,110
Diyor ben kendim kontrol ettim 200 mb üstündeydi hemde
Yahu arkadaşlar, UC Browser'ın son güncellemesinden sonra, bir linkin üzerinde basılı tutup "open in background" seçerek arka planda 6 sayfa açabiliyorduk, ama şimdi normal modda bu seçenek gelmiyor, speed moda alınca geliyor, yahu bir şey yaparken bir şeyi bozmaları sinir bozucu ...

, sizlerde nasıl bu durum ?Uc ile ne diye uğraşıyosunuz ki arkadaşlar upload var diye. Resimleri faceye yükleyin tam ekran görüntüle deyin adres çubuğundan linki kopyalayın bu kadar basit.![]()

pc remote severdan şoyle bi hata alıyorum