Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde :bilmm, sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ...
Abi dün yazmıştım ama görmedin sanırım, youtube uygulaması mağazadan kaldırıldığı için güncelleme işlemi gerçekleşmeyecek ve hata verecektir.

narnia16

narnia16

Üye
Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde :bilmm, sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ...

Bende de duruyor youtube güncellemesi abi.tümünü güncelle dediğinde bir şey olmuyor o öyle kalıyor orda :) test edildi onaylandı :oke:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bi ben aç gibi güncellemişim demek şu YouTube'u :ah

IVI-Elia

Üye
bi ben aç gibi güncellemişim demek şu YouTube'u :ah

Ben de guncellemedim mağaza simgesinde günlerdir 1 yazıyor arada artıyor hepsini güncelle diyince o kalıyor sıkıntı yok...

PureFood

PureFood

Üye
Ben ilk gün güncellemiştim. Neyse önemli değil TubePro iş görüyor :D

serinaga

serinaga

Üye

Abi dün yazmıştım ama görmedin sanırım, youtube uygulaması mağazadan kaldırıldığı için güncelleme işlemi gerçekleşmeyecek ve hata verecektir.

O zaman günah benden gitti, yapıyorum güncellemeyi ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellendi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

PureFood

PureFood

Üye

Tom and Jerry güncellendi.

31,05,2013
2,3,1,6

ANIL

ANIL

Admin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İntellicam'i bir iki gün önce vermiştik ANIL, eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım.

"Güncelleme bilgileri ve güncelleme soru(n)ları" dışındaki diğer sorularınızı ilgili konular altında sorarsanız iyi olur.
Aksi takdirde yorum ve sorularınız silinecektir.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Bana gelmiyor guncellemeler mecbur mağazada uygulamayı bulup guncelliyorum ne yapmam lazım :(

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bana gelmiyor guncellemeler mecbur mağazada uygulamayı bulup guncelliyorum ne yapmam lazım :(

Bende de güncelleme gelmiyordu 1 hafta önce arka planda çalışması için bütün programlara izin verdim. Şimdi güncellemeler hemen geliyor. :)

Lumiance

Lumiance

Üye
güncellendi.

Tarih: 01.06.2013
Sürüm: 1.2.6.11

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

drangela61

drangela61

Üye