Arkadaşlar windiws phone dan sonra iphone 6s den geçmiştim, sıkıldım tekrar lumia 950 ile windows phone geçmeyi düşünüyorum, mağazanın son durumu nedir acaba tango yok onu biliyorum en çok kullanilan uygulamalardan hangileri yok tşk ler
Arkadaşlar windiws phone dan sonra iphone 6s den geçmiştim, sıkıldım tekrar lumia 950 ile windows phone geçmeyi düşünüyorum, mağazanın son durumu nedir acaba tango yok onu biliyorum en çok kullanilan uygulamalardan hangileri yok tşk ler
Bence biraz daha bekle...tango ve snapcat yok(ikisinide hiç kullanmam),mağaza tabiiki gelişiyor ama henüz w10m final güncellemesi yayınlanmadığından gelişmeler çok yavaş oluyor.bu arada twitter uygulaması evrensel olarak yayınlandı mesela.
Bende 6s plus tan 930 a geçtim ios ta kullandığım uygulamaların %90 nı wp mağazasında var fakat uygulamalar arasındaki fark çok bazılarını kullanmaktan vazgeçtim çünkü işkenceye dönüşüyor