bulutsuzgece
Üye
Yok üstadım, eskiden beri var bu özellik ...
Evet portico'dan sonra gelmiş. Ancak ben yeni farkettim.
Acaba batarya azken hiç indirme yapmadım mı, niye farketmedim bugüne kadar

Yok üstadım, eskiden beri var bu özellik ...

Evet portico'dan sonra gelmiş. Ancak ben yeni farkettim.
Acaba batarya azken hiç indirme yapmadım mı, niye farketmedim bugüne kadar![]()

UC Browser Güncellendi ..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanırım size yeni gelmiş. Güncelleneli yaklaşık 1 hafta oldu![]()
, galiba Microsoft izin vermiyor ...Uc browser için upload özelliği kullanılabilir durumda....Yahu kaç güncelleme geldi, şu resim upload özelliğini açmadılar, galiba Microsoft izin vermiyor ...
Uc browser için upload özelliği kullanılabilir durumda....
peki faceye giriş yapılabiliyor mu. Ben hala giremiyorum da. Bütün ayarlarını denedim ama bi turlu faceye giremedimMaalesef
işte bu, lumiapeki faceye giriş yapılabiliyor mu. Ben hala giremiyorum da. Bütün ayarlarını denedim ama bi turlu faceye giremedim

işte bu, lumiapeki faceye giriş yapılabiliyor mu. Ben hala giremiyorum da. Bütün ayarlarını denedim ama bi turlu faceye giremedim
uc browserın speed mode özelliğini kapatıp gir.
ben girebiliyorum gerci son guncellemeden sonra denemedim ama![]()
Uc browser için upload özelliği kullanılabilir durumda....

burayı deneyebilir misin?Az önce hızlı resim sitesinden resim upload etmeye çalıştım ama maalesef resim seçiyorum, upload butonuna basınca hiç bir şey yapmıyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum ne ?
- - - Eklendi - - -
Buyur şimdide resim browse tuşu işlev yapmıyor
- - - Eklendi - - -
Bu nasıl bir iştir yahu, kafasına göre takılıyor UC browser ...
Olmuyor ya, Browse tuşuna basınca albümü açmıyor, ne ie'de ne de UC browser 'da maalesef ... Hatta başka iki browser daha yükledim ama sonuç hüsran ...
bidepo.com'u uc browser tarayıcıdan arat ve giriş yaparak tekrar dener misin ilk zamanlarda bende de böyle olmuştu, artı sağ üst köşedeki ikondan speed mode açık olsun.