Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
bildirimi 3-4 güncelleme ile çözerler

respection123

Üye
bildirim geliyor bana live tile de ara sıra tabi :)

narnia16

narnia16

Üye
Bana son güncellemelerden sonra en fazla 15 dakika içinde gelmeye başladı :)

ademoz05

ademoz05

Üye
Bildirimler çok kötü durumda yavvv

afwerker

afwerker

Üye
Facebook betayı Güncelledikten sonra bende bütün bildirimler gelmeye başladı arkadaşlar

katil_197

katil_197

Üye
Banada gelmiyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
geliyor ama geeç geliyor

serinaga

serinaga

Üye
Sysapp Pusher ve Evernote güncellendi, şuan Link veremiyorum ...SysApp Pusher ve Evernote güncellendi ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Birinci Sayfa güncellendi.

zorbaa

Üye
Windows Phone için "PDF Reader" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: n000k
komando04

komando04

Üye
prototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerim

komando04

komando04

Üye
prototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerimprototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerim

serinaga

serinaga

Üye
prototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerimprototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerim

Mobil platformda bu mesajların tekrar olayı can sıkıcı olmaya başladı, ayrıca reklamlar da çok rahatsız ediyor, umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile düzeltilir ...

• Beğen
Tepkiler: ceza87, komando04 ve ogzhnoTr
eRdaL.

eRdaL.

Üye
UC Browser

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: erndrdyk ve PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6tag

• Beğen
Tepkiler: n000k, Esendağlı ve erndrdyk
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Uc browser video indirme özelliği gelmiş Yada ben yeni fark ettim.
6tag da baya bir değişime uğramış ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Scoopshot

---

SysApp Pusher

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Lumia pusher'ide adam yapmış saldım çayıra mevlam kayıra hesabı hiç oralı olmuyor artık :megafon::nono:

ghost011

Üye
Arkadaşlar konuyla alakası yok belki ama sırf totall recall programı için 5800 telefonumdan zor kopabildim, şarz problemi vardı ve yeni telefon almak zorunda kaldım. Şimdiki telefonum lumia 720. Aynı totall recall gibi görüşmeleri kaydeden bir program yokmu? Trafikte sipariş geldiğinde çok işime yarıyor ve onsuz olmuyor...

Üst Alt