OttomaN TigeR Üye skynet' Alıntı: Göz atmayı nasıl güncelleyeceğiz ? Lumia pusher de baktığımda güncelleme çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Göz atma için, Ekstralar +Bilgi güncellemesini yapman gerekiyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet' Alıntı: Göz atmayı nasıl güncelleyeceğiz ? Lumia pusher de baktığımda güncelleme çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Göz atma için, Ekstralar +Bilgi güncellemesini yapman gerekiyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Göz atma için, Ekstralar +Bilgi güncellemesini yapman gerekiyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekstralar +Bilgi'yede baktım ama yok
OttomaN TigeR' Alıntı: Göz atma için, Ekstralar +Bilgi güncellemesini yapman gerekiyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekstralar +Bilgi'yede baktım ama yok
OttomaN TigeR Üye skynet' Alıntı: Ekstralar +Bilgi'yede baktım ama yok Genişletmek için tıkla ... Göz Atma ayarı ile ilgili bir sorun mu var?
skynet' Alıntı: Ekstralar +Bilgi'yede baktım ama yok Genişletmek için tıkla ... Göz Atma ayarı ile ilgili bir sorun mu var?
skynet Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Göz Atma ayarı ile ilgili bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam sorunsuz çalışıyor
OttomaN TigeR' Alıntı: Göz Atma ayarı ile ilgili bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam sorunsuz çalışıyor
OttomaN TigeR Üye skynet' Alıntı: Yok hocam sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıkla ... adres ver gelecem.
blackcemre Üye skynet' Alıntı: Göza atma güncellemesi bana geldi ama değişen bir şey görmedim Genişletmek için tıkla ... Mesaj gibi bildirimleri glanceden görebilirsin.
skynet' Alıntı: Göza atma güncellemesi bana geldi ama değişen bir şey görmedim Genişletmek için tıkla ... Mesaj gibi bildirimleri glanceden görebilirsin.
PureFood Üye kentkart plus Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız skypath Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız umarım verilmemiştir konuyu takip ediyorum, göremedim bu ikiliyi.
kentkart plus Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız skypath Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız umarım verilmemiştir konuyu takip ediyorum, göremedim bu ikiliyi.
flutewoddy Üye sagokolosago' Alıntı: yok oyle bişey mesajlar gozukmuyor Genişletmek için tıkla ... aynen sadece saat gözüküyor
sagokolosago' Alıntı: yok oyle bişey mesajlar gozukmuyor Genişletmek için tıkla ... aynen sadece saat gözüküyor
alasulumurat Üye efeler12' Alıntı: Buyrun beyler göz atma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... lumia pusher ın bu yeni linklere göre güncellenmesi gerekiyor
efeler12' Alıntı: Buyrun beyler göz atma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... lumia pusher ın bu yeni linklere göre güncellenmesi gerekiyor
katil_197 Üye Evt Facebook beta güncellenmiş ve Türkçe,dil desteği gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evt Facebook beta güncellenmiş ve Türkçe,dil desteği gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
respection123 Üye katil_197' Alıntı: Evt Facebook beta güncellenmiş ve Türkçe,dil desteği gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hele şükür geldi
katil_197' Alıntı: Evt Facebook beta güncellenmiş ve Türkçe,dil desteği gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hele şükür geldi
tanercoskun Üye Facebook beta da bildirimleri alabilen varmı ? Ben halen Live tile de bildirim alamıyorum.