Rica ederim... :oke:
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi emsals!z06' Alıntı: güzel oldu valla eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
foreverthe Üye OG_Ömer' Alıntı: hata veriyo kardeş Genişletmek için tıkla ... Yönetici olarak çalıştır kardeşim.
qLaMoR Üye [video=youtube;dGXNnnpk7nM]http://www.youtube.com/watch?v=dGXNnnpk7nM&feature=youtu.be[/video] Böyle bir hata alıyorum neden acaba - - - Eklendi - - - beyler sorunum çözüldü bu hatayı alanlar yönetici olarak başlatsın programı
[video=youtube;dGXNnnpk7nM]http://www.youtube.com/watch?v=dGXNnnpk7nM&feature=youtu.be[/video] Böyle bir hata alıyorum neden acaba - - - Eklendi - - - beyler sorunum çözüldü bu hatayı alanlar yönetici olarak başlatsın programı
muratena Üye tşkler indirdim güzelmiş Buarada forumda aradım bulamadım windows7 cam theme bilen varmi?
WOLFTEAM AV MEVSİMİ Üye Ue-Gazi' Alıntı: Rica ederim... Genişletmek için tıkla ... ÇOK SAOL İŞE YARADI AMA BEN MESAJ ATMA YERİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM YARDIM EDERMİSİN? WOLFTEAM AV MEVSİMİ' Alıntı: ÇOK SAOL İŞE YARADI AMA BEN MESAJ ATMA YERİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM YARDIM EDERMİSİN? Genişletmek için tıkla ...
Ue-Gazi' Alıntı: Rica ederim... Genişletmek için tıkla ... ÇOK SAOL İŞE YARADI AMA BEN MESAJ ATMA YERİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM YARDIM EDERMİSİN? WOLFTEAM AV MEVSİMİ' Alıntı: ÇOK SAOL İŞE YARADI AMA BEN MESAJ ATMA YERİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM YARDIM EDERMİSİN? Genişletmek için tıkla ...
Neisseria.Ps Üye Çok güzelmiş Teşekkürler AlperTunga87' Alıntı: windows 7 64 bt işe yaramadı loo Genişletmek için tıkla ... Benimki de 64 bit win7 sorun çıkarmadı. Net framework hatası verdi mi?
Çok güzelmiş Teşekkürler AlperTunga87' Alıntı: windows 7 64 bt işe yaramadı loo Genişletmek için tıkla ... Benimki de 64 bit win7 sorun çıkarmadı. Net framework hatası verdi mi?
AlperTunga87 Üye -Empat-' Alıntı: Çok güzelmiş Teşekkürler Benimki de 64 bit win7 sorun çıkarmadı. Net framework hatası verdi mi? Genişletmek için tıkla ... hayır hiçbi hata vermedi degişmedi sadece herşey güncel bende orjinal sistem zaten güncellemeler full
-Empat-' Alıntı: Çok güzelmiş Teşekkürler Benimki de 64 bit win7 sorun çıkarmadı. Net framework hatası verdi mi? Genişletmek için tıkla ... hayır hiçbi hata vermedi degişmedi sadece herşey güncel bende orjinal sistem zaten güncellemeler full