Arkadaşlar bugün teknosa'da Sony Xperia Z'yi inceledim. Kamerası benim telefonumdan daha kötü çekiyor. Çok kalın bir tasarıma sahip. Menü kullanımı hızlı. Ekran kalitesini o kadar da beğenmedim. Sonuç olarak iPhone 5'ile bence yarışamaz.
ios mu fakir uygulama konusunda????? yanlış bilgilendirme yapıyorsun ios 1milyon uygulama var
jb'siz bir iphone'a kac tane yukleyebilirsin? ondan bahsediyorum. android icin boyle birsey soz konusu degil. telefonu magazadan al, uygulamayi evde bilgisayara indir, telefona at yukle.
ben bunu anlatmak istedim.
Bence şuan üst seviye bir android alınacaksa s4 kesinlikle ilk sırada olmalıdır.Çünkü xperia z ve htc one'ın adreno 320'si belirli bir süre sonra sorun çıkartacaktır.(Her ne kadar htc one'ın o.c'li olsada)
adreno320 iyi değil hele hd deNe gibi sorunlar
One a muthis diolar ama ben olsam xperia z alirim goruntusu hosuma gidiyor.sistemde guzel
ekranı s3 ten cansız duruyor diyen vardı tft olduğundan sanırım
Anladm arkadaşlar peki HTC ONE'In pili nasl?
Yani günde 2 saat internete girsem, 1 saat oyun oynasam geri kalan zamanlardada mesajlaşsam şarji nasl gider?
jb'siz bir iphone'a kac tane yukleyebilirsin? ondan bahsediyorum. android icin boyle birsey soz konusu degil. telefonu magazadan al, uygulamayi evde bilgisayara indir, telefona at yukle.
ben bunu anlatmak istedim.
Onex berbatti bu nasil bilemem