Rıza Soylu
Üye
Yav he he,güzel taktik izliyor MS,müşterilerini sürekli bir beklenti içinde bırakarak elinde tutmaya çalışıyor.
Ama bu nereye kadar böyle devam edebilir, bunu zaman gösterecek.
Benim de imkanım olsa aklımdaki cihaz z2,aslında wp yi seviyorum ama herşeyi gıdım gıdım vermeleri üstelikte çok bekletmeleri sinir bozucu oluyor.Aynen öyle kardeşim ben de inşallah Windows Phone a ara vereceğim lg g3 e geçiş yapacağım. 2 sene sonra bu güncellemeler oturduğu zaman devam ederim.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Açıkçası eğer bir sistem sizi tatmin etmiyorsa bence hiç inat yapmamalı daha rahat edebileceğiniz sisteme geçmelisiniz. Bu benim şahsi görüşüm. Mesela şu an ki android sürümüne hayatta geçmem Şu L bir gelsin test edeceğim söyledikleri gibi hızlıysa eğer wp den de gerçekten vazgeçersem tatmin etmezse nexus lu bir cihaza geçebilirim param olursa iphone a da geçebilirim. Kimsenin kendisine sıkıntı çektirmemesi kanaatindeyimBenim de imkanım olsa aklımdaki cihaz z2,aslında wp yi seviyorum ama herşeyi gıdım gıdım vermeleri üstelikte çok bekletmeleri sinir bozucu oluyor.
O telefonu alırken 2200 tl yi donanıma verdiniz yazılama değil.!Ben bunu anlamıyorum, yanlış anlama sakın saldırı olarak düşünme. Ben 2200 tlye almışım 1520. İlk çıktığında bile 1300 olan 820den fazlam olması gerekmez mi?
O telefonu alırken 2200 tl yi donanıma verdiniz yazılama değil.!
Kaldı ki amiral tabir edilen bir cihaz sahibi olarak gelecek güncellemeleri ilk alacak cihaz sahibisiniz. O kadar kasmaya gerek yok
Benim de imkanım olsa aklımdaki cihaz z2,aslında wp yi seviyorum ama herşeyi gıdım gıdım vermeleri üstelikte çok bekletmeleri sinir bozucu oluyor.
Hocam kastığım yok, gelsin. 620ye de gelsin benim derdim o değil. Örnek vermem gerekirse 30bin tl ye alınan arabayla 350bin tlye alınan arabaya polisler tarafından aynı muamele yapılmıyor. Fazlası olması normal diyorum. Ben demiyorum ki polis tabiki 350binlik arabaya müsamaha göstersin. Benim dediğim herkese temel kurallar işlesin ama bırakın otobanda 350 binlik araba bassın diyorumO telefonu alırken 2200 tl yi donanıma verdiniz yazılama değil.!
Kaldı ki amiral tabir edilen bir cihaz sahibi olarak gelecek güncellemeleri ilk alacak cihaz sahibisiniz. O kadar kasmaya gerek yok
Hocam kastığım yok, gelsin. 620ye de gelsin benim derdim o değil. Örnek vermem gerekirse 30bin tl ye alınan arabayla 350bin tlye alınan arabaya polisler tarafından aynı muamele yapılmıyor. Fazlası olması normal diyorum. Ben demiyorum ki polis tabiki 350binlik arabaya müsamaha göstersin. Benim dediğim herkese temel kurallar işlesin ama bırakın otobanda 350 binlik araba bassın diyorum
6 inç fullhd ekran snap800 2gb ram sd kart desteği ayrıca 32 gb rom. 20mp pruwiev kamera 2200 olması çok normal değilmi
Ayrıca 1520 ilk incelemesinde mesut çevik şimdiye kadar hiç bir telefonda bu kadar akıcı bir oyun deneyimi almamıştım adeta konsol kalitesinde oyun oynuyorsunuz demişti.
Tost Makinası ile gönderildi.
Ecek acak yapacağız düşünüyoruz olabilir bekleyin vss..
Bu ms nin üzerine ayran döksen bir cacık olmaz : ) Bizi oyalamaktan başka yaptıkları birşey yok , beni wp8.1 güncellemesi tatmin etmedi. wp 8.0 ise tam bir facia idi , wp8.0 ın piyasada tutulmaması çok normal , nokia yı ms nin yavaşlığı batırdı. Zaten nokia wp telefon üretmeseydi ben wp nin yanından bile geçmezdim , nokia ya sempatim yüzünden geçtim. Kazıklandığımı düşünüyorum.
Hele ki 2010 da çıkan wp7 ise hesap makinesinden farkı yoktu : )))
Sen hangi dünyada yaşıyorsun , burası wp bölümü değil mi ?Kardeşim ne yavaşlığından bahsediyorsun. Tarih verip tarihi geciktirseler neyse diycem. Adamlar tarih vermeyip istediği zaman verirse hiç birimizin laf etmeye hakkı yok. Tarih verip tutturamazlarsa neyse. Ya anlatamıyoruz ya anlamıyorsunuz.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Sen hangi dünyada yaşıyorsun , burası wp bölümü değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?