Windows Phone8 de Mesajlar Bölümünden Facebook sohbet nasıl yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone8 de Mesajlar Bölümünden Facebook sohbet nasıl yapılır
[h=1]Bazı arkadaşların facebook uygulamasından çok fazla şikayetçi olduğunu gördüm. Mesaj gönderme alma sıkıntısı çektiğini gördüm ve bunun üzerine geçenlerde gördüğüm bir bilgiyi paylaşmak istedim. Normal mesajlar kısmından mesajlaşır gibi Facebook chat yapabiliyorsunuz burada anlatılanlara göre :). Benim WP cihazım olmadığı için deneyemedim deneyip olumlu olumsuz sonuçlarınızı yazabilirsiniz.İyi günler.[/h]• İlk olarak Ayarlar e posta hesaplarda ekli değilse, Facebook hesabımızı ekliyoruz

• Mesajlar mesaj ayarlarında Facebook sohbet kullan yapıyoruz, siz sohbet yedeklemeyi kapatabilirsiniz

• Mesajlar a girip ortada olan durum ikonuna tıklayıp uygun seçiyoruz

• Sol üst köşede bağlanılıyor deyip çevrim içi uygun yazacak, sonra menüyü sola çekiyoruz ve çevrim içi uygun olan kişilerimizi görüyoruz. Buradan istediğimiz arkadaşımıza yazıyoruz

• Dilerseniz Uygun olan çevrim içi arkadaşlarınıza Resim, Video, Konumum, Sesli Not, Zil sesi gönderebilirsiniz

Artık tüm yazışmalarınızı Mesajlar bölümünden yönetecek ve başka uygulamaya gerek kalmadan basitçe doya doya sohbet etmenin tadına varabileceksiniz

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve nanotex

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler gayet güzel anlatım olmuş :oke:

Ama bununda bir kötü olabiliyor bazenleri mesajlar gelmeyebiliyor yada geç geliyor o yüzden çokda sağlıklı değil ama bu sorun halledilirse gerçekten çok iyi olucak şahsen facebook benim için sadece sohbetten başka birşey değil :)

IVI-Elia

Üye
Evet o sorun giderse mükemmel olacak tek geçerim.Hem mesajlar hem Facebook mesajları bir arada görebiliyorsun

ecel54

ecel54

Üye
Konu için :tşk: hemen gelmesi için tarayıcıdan,bilgisayar da facebook açık olmaması lazım ve kilit ekranında wifi açık olması. Mesela benim bilgisayarda tarayıcıyı bir süre kullanmazsam tarayıcıya,windows 8 mesajlaşma uygulamasına ve telefona aynı anda geliyor. Daha sonra hangisinden cevap verirsem ondan devam ediyor

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bir tek bende olmuyor bu sohbet işi ya olmuyorrrrrrr benım facebook eşitlenmıyo skyp len eşitlense sohbete bağlanmıyo y abenım facebook t abı sorun var yada benım skype d e anlamdım gıttı bılen bı r kısı vars a lutfen yardım cı olsun ya

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler, denedim olumlu

Üst Alt