Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Phone8.1'le Kilit Ekranı Işlevleri De Artıyor
Sponsorlu Bağlantılar
dakamon
Üye
Valla böyle işe yarayacak bir çok özellik getirsinler. 0.1 lik bir güncelleme diye azıcık birşeyle ağzımıza bir parmak bal çalmazlar umarım
2014 sonu derler o 2015i bulur o zamana da çooooook var bazen çok saçma geliyor bana 1 yıldan sonra gelecek olan şeylere bile seviniyoruz 1yıla daha neler çıkar neler
2014 sonu derler o 2015i bulur o zamana da çooooook var bazen çok saçma geliyor bana 1 yıldan sonra gelecek olan şeylere bile seviniyoruz 1yıla daha neler çıkar neler
bu cihazlarda iyi şeyler oluyor bu inkar edilemez ama çok yavaş
ponçikEnişte
Üye
uzuun zamandır forumu takip edemiyorum, büyük ihtimal konuşulmuştur, ama gözüme çarpınca da yazma ihtiyacı duydum. batarya simgesinin yanına %lik değerini koymuşlar sonunda!!
uzuun zamandır forumu takip edemiyorum, büyük ihtimal konuşulmuştur, ama gözüme çarpınca da yazma ihtiyacı duydum. batarya simgesinin yanına %lik değerini koymuşlar sonunda!!