Haber Windows Phone8.1'le Kilit Ekranı Işlevleri De Artıyor

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Valla böyle işe yarayacak bir çok özellik getirsinler. 0.1 lik bir güncelleme diye azıcık birşeyle ağzımıza bir parmak bal çalmazlar umarım

• Beğen
Tepkiler: n000k

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada bir hususu belirteyim :

kilit ekranındaki işlev Cortana da olabilir. Hatta Cortana olma ihtimali daha yüksek.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu arada bir hususu belirteyim :

kilit ekranındaki işlev Cortana da olabilir. Hatta Cortana olma ihtimali daha yüksek.

Windows tuşuna uzun basma özelliğini hatırlayalım ;)

--> CORTANA

Kilit ekranı hafifçe yukarı kalkar, altta bir mesaj ve onun sesli yorumu belirir:
"Hizmetinizdeyim"

:kıskıs: ;)

csH

csH

Üye
türkçe olmaz büyük ihtimalle ve işimize yaramaz

csH

csH

Üye
2014 sonu derler o 2015i bulur o zamana da çooooook var bazen çok saçma geliyor bana 1 yıldan sonra gelecek olan şeylere bile seviniyoruz 1yıla daha neler çıkar neler

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
Rookie66

Rookie66

Üye
:sahan2:

katil_197

katil_197

Üye
2014 sonu derler o 2015i bulur o zamana da çooooook var bazen çok saçma geliyor bana 1 yıldan sonra gelecek olan şeylere bile seviniyoruz 1yıla daha neler çıkar neler
2014 ağustos 18 yaz biyere ozaman türkce gelecek :Dlumia 1820 olabilir bu yazın biyere :d

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:box

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu cihazlarda iyi şeyler oluyor bu inkar edilemez ama çok yavaş

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
uzuun zamandır forumu takip edemiyorum, büyük ihtimal konuşulmuştur, ama gözüme çarpınca da yazma ihtiyacı duydum. batarya simgesinin yanına %lik değerini koymuşlar sonunda!! :heyo2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uzuun zamandır forumu takip edemiyorum, büyük ihtimal konuşulmuştur, ama gözüme çarpınca da yazma ihtiyacı duydum. batarya simgesinin yanına %lik değerini koymuşlar sonunda!! :heyo2:
birisine baktın kardeş :pro:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:dansöz:

Üst Alt