oznkrts
Üye
arkadaşımız fikrini dile getirmiş gayet normal tabi zaten lumiadan istediğini almışsın yani malzeme kalitesi diğer firmaların kotu olduğundan kaliteye gelmişsin NOKİA ...
insan oğlu cidden farklı bir yapıya sahip Yeni nesil oyun konsollarında en iyi grafiği ister ama mobil oyunlarda grafik olarak geride gelen oyunları oynar hani oyun için ben mobil cihazımı kullanmıyorum kendi tercihim.
Android ve ıos kullananlar doğru dürüst bir navigasyonları yok.en iyi bir tomtom navigasyon uygulaması 45-50$ .Cihazı rootlar yüklersin o ayrı dava herkes rootdan moottan anlamaz.
daha önce S2 kullandım 3 ay dayanmadı etrafı soyuldu kılıf kullan diyeceksiniz ozaman dış malzemenin kalitesine niye bakiyim.
9 aydır L 820 kullanıcısıyım KILIFSIZ kullanıyorum gram çizik yok.Bende kaliteye geldim ve stabil olsun dedim İŞTE BURDAYIM... Bu arada S2 3 yıldan fazladır piyasada kaç defa güncelleme aldı. Merak ediyorum....
system de samsung touchwiz 5.0 da saten facia yaşanıyor isterse 888 çekirdek koysunlar o sistem yine dolar taşma noktasına gelir ram arttırıyorlar ama neye yarar arttıkca sistem ramden daha fazla yiyor dandroid pişmanlıktır .Evet haklısın dogru düzgün bi navigasyon uygulaması yok ama tek sorun bu olsa keşke bence sistem çok fazla gereksiz uygulamayla şişiriliyo
system de samsung touchwiz 5.0 da saten facia yaşanıyor isterse 888 çekirdek koysunlar o sistem yine dolar taşma noktasına gelir ram arttırıyorlar ama neye yarar arttıkca sistem ramden daha fazla yiyor dandroid pişmanlıktır ..
bende tüm bildirimler geliyo onu napcaz cnm kardeşim ..[/quoben sana ne söylesem boş onun için fazla uzatmadan bu konu burada kapansın dostum sende forumda tatlı tatlı takıl
ama bu bi gerçek o daha demn diyen kişisel bişey bu nesnel birşey herkez biliyor android kastıgını ha ben kullanmıyormuyum android kullanıyorum tabletim var ama açtıgım yok ayda 1 kere açıyorum .Alınma ama daha demin karalama yapanlardan nefret ettigini söylüyodun sence bu karalamaya girmiyomu
ama bu bi gerçek o daha demn diyen kişisel bişey bu nesnel birşey herkez biliyor android kastıgını ha ben kullanmıyormuyum android kullanıyorum tabletim var ama açtıgım yok ayda 1 kere açıyorum ..
uzatmak istemiyorum ve offline mode geçiyorum ...[/q
Yok kötü bir şey değil ama senin vurgulama şeklin yanlış.Şöyle düşün.Konuyu açıp sadece telefondaki eksiklikleri söylemiş olsan ( bildirim alamadım whatsap sürekli sorunlu ) gibi kimse buna bir şey diyemez ve zaten okuyan kişi bunların sorunlu olduğunu görür.Ona göre telefona kendi istediği gözden bakar.
Ama sen çok sıkıcı ye yetersiz, çıkan uygulamalar olsun oyunlar olsun gerçekten çok kotu, arayüz bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyo, kocaman içi boş bir balon gibi ifadeler kullanırsan yani kendi olumsuz düşüncelerini kullanırsan böyle düşünmeyen kişilerden tepki alman doğal değil mi? Bunlar senin düşüncelerin ifade etmekte tabi serbestsin herkes düşüncelerini ifade edebilir ama bu cümlelerin sonuna "çok iyi duşunsunler bu işletim sisteminin android ve ios ile aynı mertebeye ulaşabilmesi çok zor" gibi bir ifade de ekleyince vermek istediğin şey bambaşka görünüyor.
Haklısınız belki anlatış şeklim biraz farklı olabilir ama sizde baktığınızda mağazadan ne derece menunsunuz ben android ve ios mertebesine gelmesi sözcüğünü marketine bakarak söyledim sizcede öyle değil mi ? şimdi bana şöyle bir soru sorabilirsiniz play store ve app store da hangi uygulamaları kullanıyorsun fakat windows ta bunları bulamadın manasında ama bulmak yetmiyo bazen android çok geniş bir ekosistem keza ios ta aynı bunların avantajları çok fazla daha güncel işe yarar uygulamalar bulunabilmekte mesela az önce bir arkadaşımız bir yazı paylaşmış wp. marketi oluşturan uygulamaların % 69 unun ölü olduğunu söylendi bunuda geçtim ben o yazıyı okumadan bu yazımı sizlerle paylaştım insanız bazen ileri gidebiliriz ,tartışıp doğrusunu bulabiliriz zaten kimse ben doğru soyluyorum benim dediğim doğru die dayatamaz bizim bu forumları takip etmememizin bildiklerimizi gördüklerimizi paylaşmamızın amacı kendi gördüğümüz olumlu ve olumsuz yönlerini belirterek sahip olduğumuz cihazların bizden sonra sahip olacak arkadaşlarımıza ne derece faydalı olabileceği hakkında yol göstermektir .ben daha önce birçok forumda windows pho. savundum iyi yönlerinden bahsettim sadece eleştirel yazılar yazmadım,bence bir insanın doğru ve gerçek olandan her zaman olduğu gibi bahsetmesi gerekir eğer siz değerli forum üyelerine istemden de olsa herhangi bir saygısızlığım olduysa özür dilerim ilk yazım dada belirttiğim gibi kendi görüşlerimdir ..Hayırlı forumlarYok kötü bir şey değil ama senin vurgulama şeklin yanlış.Şöyle düşün.Konuyu açıp sadece telefondaki eksiklikleri söylemiş olsan ( bildirim alamadım whatsap sürekli sorunlu ) gibi kimse buna bir şey diyemez ve zaten okuyan kişi bunların sorunlu olduğunu görür.Ona göre telefona kendi istediği gözden bakar.
Ama sen çok sıkıcı ye yetersiz, çıkan uygulamalar olsun oyunlar olsun gerçekten çok kotu, arayüz bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyo, kocaman içi boş bir balon gibi ifadeler kullanırsan yani kendi olumsuz düşüncelerini kullanırsan böyle düşünmeyen kişilerden tepki alman doğal değil mi? Bunlar senin düşüncelerin ifade etmekte tabi serbestsin herkes düşüncelerini ifade edebilir ama bu cümlelerin sonuna "çok iyi duşunsunler bu işletim sisteminin android ve ios ile aynı mertebeye ulaşabilmesi çok zor" gibi bir ifade de ekleyince vermek istediğin şey bambaşka görünüyor.
Haklısınız belki anlatış şeklim biraz farklı olabilir ama sizde baktığınızda mağazadan ne derece menunsunuz ben android ve ios mertebesine gelmesi sözcüğünü marketine bakarak söyledim sizcede öyle değil mi ? şimdi bana şöyle bir soru sorabilirsiniz play store ve app store da hangi uygulamaları kullanıyorsun fakat windows ta bunları bulamadın manasında ama bulmak yetmiyo bazen android çok geniş bir ekosistem keza ios ta aynı bunların avantajları çok fazla daha güncel işe yarar uygulamalar bulunabilmekte mesela az önce bir arkadaşımız bir yazı paylaşmış wp. marketi oluşturan uygulamaların % 69 unun ölü olduğunu söylendi bunuda geçtim ben o yazıyı okumadan bu yazımı sizlerle paylaştım insanız bazen ileri gidebiliriz ,tartışıp doğrusunu bulabiliriz zaten kimse ben doğru soyluyorum benim dediğim doğru die dayatamaz bizim bu forumları takip etmememizin bildiklerimizi gördüklerimizi paylaşmamızın amacı kendi gördüğümüz olumlu ve olumsuz yönlerini belirterek sahip olduğumuz cihazların bizden sonra sahip olacak arkadaşlarımıza ne derece faydalı olabileceği hakkında yol göstermektir .ben daha önce birçok forumda windows pho. savundum iyi yönlerinden bahsettim sadece eleştirel yazılar yazmadım,bence bir insanın doğru ve gerçek olandan her zaman olduğu gibi bahsetmesi gerekir eğer siz değerli forum üyelerine istemden de olsa herhangi bir saygısızlığım olduysa özür dilerim ilk yazım dada belirttiğim gibi kendi görüşlerimdir ..Hayırlı forumlar
her zaman aynısını demişimdir ama maalesef biz insanlar olsun ben yine alayım der sonrada < KÖTÜLEME > yapmayı çok severiz yaa!! her işletim sisteminin birbirlerine göre eksiği yada fazlası vardır.. androidin mağazası geniş ama ram fazla tüketiyor, wp nin mağazası zayıf ama ram az tüketiyor. ios geniş mağazaya sahip ama çok pahalı misal.. tamamen mükemmel bişey yoktur.. o yüzden @OttomaN TigeR kardeşimin dediği gibi <seçiminizi en çok ihtiyacınıza göre yapın ve yaparken artı ve eksileri iyice araştırın>!! saygılar..Her zaman diyoruz ki; "Seçiminizi ihtiyacınıza göre yapın" Lakin nafile...
arka plana resim istiyorsa da alternatifler varBenim için Dosya yöneticisi ve Ayar kısayolları dışında sistemin çok acil bir eksiği yok.
Sıkılmanıza neden olan arkaplan duvar kağıdı değiştirememekse, arkaplan gördükçe huzur buluyorsanız Android'e geçebilirsiniz elbette.
Ama işyerinden Android kullanan bir arkadaşımın "rehbere girerken 1 saat geçiyor" lafı hala kulaklarımda.
Bence asıl can sıkan budur.
İyi forumlar.
bulutsuz dostum forumda neden küfür etmedikleri halde banlananlar var anlamıyorum tüm yönetim sizde biz sadece öyle boş boş bakmaya mı giriyoruz foruma konu açsak değiştirme hakkınız bile var ama biz ana sayfaya maxicep.com a konu açamıyoruz haksızlık ya buKonuyu karşılıklı tartışmaya girmeden, yardımlaşma anlayışı içinde sürdürelim.
Tartışma nitelikli mesajlar silinmiştir.
Mesajları silinen arkadaşlar bunu ön uyarı olarak kabul etsinler.
İyi forumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?