Tavsiye Windows Phone

oznkrts

Üye

Evet haklısın dogru düzgün bi navigasyon uygulaması yok ama tek sorun bu olsa keşke bence sistem çok fazla gereksiz uygulamayla şişiriliyo

Evet haklısın dogru düzgün bi navigasyon uygulaması yok ama tek sorun bu olsa keşke bence sistem çok fazla gereksiz uygulamayla şişiriliyo
system de samsung touchwiz 5.0 da saten facia yaşanıyor isterse 888 çekirdek koysunlar o sistem yine dolar taşma noktasına gelir ram arttırıyorlar ama neye yarar arttıkca sistem ramden daha fazla yiyor dandroid pişmanlıktır ..

Tepkiler: kamuraN021

oznkrts

Üye

Alınma ama daha demin karalama yapanlardan nefret ettigini söylüyodun sence bu karalamaya girmiyomu

Alınma ama daha demin karalama yapanlardan nefret ettigini söylüyodun sence bu karalamaya girmiyomu
ama bu bi gerçek o daha demn diyen kişisel bişey bu nesnel birşey herkez biliyor android kastıgını ha ben kullanmıyormuyum android kullanıyorum tabletim var ama açtıgım yok ayda 1 kere açıyorum ..uzatmak istemiyorum ve offline mode geçiyorum ...

murtıı

Üye
    Konu Sahibi

ALLAH aşkına alıntı yapmayı bırakırmısın bildirim doldu BÖYLE KONULARIN KAPANMASI LAZIM ASLINDA

murtıı

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız belki anlatış şeklim biraz farklı olabilir ama sizde baktığınızda mağazadan ne derece menunsunuz ben android ve ios mertebesine gelmesi sözcüğünü marketine bakarak söyledim sizcede öyle değil mi ? şimdi bana şöyle bir soru sorabilirsiniz play store ve app store da hangi uygulamaları kullanıyorsun fakat windows ta bunları bulamadın manasında ama bulmak yetmiyo bazen android çok geniş bir ekosistem keza ios ta aynı bunların avantajları çok fazla daha güncel işe yarar uygulamalar bulunabilmekte mesela az önce bir arkadaşımız bir yazı paylaşmış wp. marketi oluşturan uygulamaların % 69 unun ölü olduğunu söylendi bunuda geçtim ben o yazıyı okumadan bu yazımı sizlerle paylaştım insanız bazen ileri gidebiliriz ,tartışıp doğrusunu bulabiliriz zaten kimse ben doğru soyluyorum benim dediğim doğru die dayatamaz bizim bu forumları takip etmememizin bildiklerimizi gördüklerimizi paylaşmamızın amacı kendi gördüğümüz olumlu ve olumsuz yönlerini belirterek sahip olduğumuz cihazların bizden sonra sahip olacak arkadaşlarımıza ne derece faydalı olabileceği hakkında yol göstermektir .ben daha önce birçok forumda windows pho. savundum iyi yönlerinden bahsettim sadece eleştirel yazılar yazmadım,bence bir insanın doğru ve gerçek olandan her zaman olduğu gibi bahsetmesi gerekir eğer siz değerli forum üyelerine istemden de olsa herhangi bir saygısızlığım olduysa özür dilerim ilk yazım dada belirttiğim gibi kendi görüşlerimdir ..Hayırlı forumlar

Hagios

Üye

Keşke ilk mesajında sadece mağazanın zayıflığından bahsetmiş olsaydın ve bu şekilde bahsetmiş olsaydın.O zaman bende sana derdim ki evet haklısın mağaza diğer platformlara göre zayıf ama hepimiz bu telefonları alırken mağazanın uzun bir süre böyle olacağını bile bile aldık.
Muhalefet için demiyorum ama gerçekten bana yetiyor.Nasıl yetiyor, evet eksik uygulama çok yani olsa indirirdim diyeceğim uygulama çok ama onlar olmadan telefonu kullanmaya devam edebiliyorum ve onlar olmadığı için telefona içi boş diyemiyorum çünkü bana göre öyle değil

İyi forumlar.

Tepkiler: kamuraN021 ve n000k
Beyler beni dinlerseniz en azından denemiş oluruz.Diyorumki herkes wp8 işletim sistemi için yararlı olabilecek özellikler söylesin ve hep beraber öneri kutusuna saldıralım

dostum suç sende. sen geliyorsun bu telefonu alırken bir daha düşünün diyorsun, bütün kötülmesini yapıyorsun, sonra gelip bize ben kişisel fikrimi paylaştım bunuda size belirttim sizin algılama sorununuz var diyorsun. böyle kolayca sıyrılacak bir şey değil bu eleştiriler. ya adam gibi eleştiri yapacaksın ve arkasında duracaksın, yada hiç yapmayacaksın.

Tepkiler: zaferozkan ve kamuraN021

goktas19

Üye
Her şeyden önce metro arayüzünü sevmiyorsan niye Windows Phone aldın? Bunu geçtim Windows Phone çıkarken telefon resmen benim biiiiiiiir sürü eksiğim var diye bağırıyordu bekleyemeyecektin neden aldın? Bunları düşünmeden aldıysan o senin hatan burada gelip işletim sisteminin suçlaman bence yanlış. Bazı eksiklikleri gelince Windows Phone nun kasmasını da bekliyorsan bence yanılıyorsun adamlar bunu hiç mi düşünmüyor sanıyorsun?

Tepkiler: kamuraN021 ve n000k
Her zaman diyoruz ki; "Seçiminizi ihtiyacınıza göre yapın" Lakin nafile...

Tepkiler: n000k ve bulutsuzgece

n000k

Üye
Her zaman diyoruz ki; "Seçiminizi ihtiyacınıza göre yapın" Lakin nafile...
her zaman aynısını demişimdir ama maalesef biz insanlar olsun ben yine alayım der sonrada < KÖTÜLEME > yapmayı çok severiz yaa!! her işletim sisteminin birbirlerine göre eksiği yada fazlası vardır.. androidin mağazası geniş ama ram fazla tüketiyor, wp nin mağazası zayıf ama ram az tüketiyor. ios geniş mağazaya sahip ama çok pahalı misal.. tamamen mükemmel bişey yoktur.. o yüzden @OttomaN TigeR kardeşimin dediği gibi <seçiminizi en çok ihtiyacınıza göre yapın ve yaparken artı ve eksileri iyice araştırın>!! saygılar..

Tepkiler: OttomaN TigeR
İşletim sistemini beğenenlerdenim ama mağazanın şu an için vasat olduğunu zaten herkes biliyor. Yavaş yavaş gelişiyor... Ben kimseye wp8 almayın demiyorum ama herkese Lumia 820 almayın diyorum. Gece çekimleri ve üzerindeki kameranın yeterli performansı verememesi buna en büyük etkendir.

Ama daha önce android kullanan biri olarak wp8 işletim sisteminin çok daha önde olduğunu söyleyebilirim. Ben sıradan bir kullanıcı olarak bunu söylüyorum, işin tekniğinden tüknüğünden çok fazla anlayan biri değilimdir. Ben oyun oynarım, uygulama yüklerim telefon kasıyor mu, kasmıyor mu, takılıyor mu, düşünüyor mu diye bakarım buna göre notumu veririm. WP8 için notum da bu yüzden android'den yüksektir.

...................... LÜTFEN OKUYALIM........................................

Şöyle bir baktım yazılanlara tüm arkadaşlar konuyu açan arkadaşın üstüne gitmişler bu ön yargılarınızdan dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.
öncelikle şunu belirtmekte fayda görüyorum ki hepimiz buna benzer bir çok konuda eleştiriler yaptık ortada bi yanlışlık varsa bu hepimizin yanlışı, eğerki burası özgür radikal bir forumsa elbetteki her arkadaş düşüncelerini dile getirecek.
Lütfen karşımızdaki aynaya bakarak gerçek yüzümüzü görelim...... şimdi sormakta fayda var hangimiz kullandığımız cihazımızdan tam anlamıyla memnunuz kimse ben demesin çünkü şöyle geçmişe baktığımızda önemli eksiklikler olarak alt alta sıraladığımız(Dosya yönetici, bağımsız ses ayarları, tercihler, bildirimler vs..) öncelikle gelmesini beklediğimiz, anketler yaptığımız konu başlıklarını ne çabuk unuttunuz...peki ya bu geçen aradan sonra hangi eksiklikler giderildi kimse kusura bakmasın ki bazı acı gerçekleri de kabullenmemizin bizler için faydası vardır .
Evet cihazlarımız gerçekten çok stabil çalışıyor oldukca akıcı maşallah yağ gibi kayıyor peki bizler sadece bunun içinmi aldık başka hiç bir beklentimiz yokmuydu. Eğer ki öyleyse neden samsung, iphone vs cihazlarla karşılaştırmalar yapıyoruz yok hangisi daha iyi resim ,video çekiyor diye e bırakalım o zaman aldığımız gibi kullanalım hiç beklentilerimiz olmasın
Bazı arkadaşlar hemen ne güzel şöylemişler :Almasaydın, git başka cihaz al vs bunlar bize yakışmaz arkadaşlar emin olunki sadece üzerinde NOKIA yazısı var diye bu cihazı alan arkadaşlarımız var; peki neden ... hemen açıklayayaım çünkü nokıa bi ayrıcalıktır nasılki iphone ayrı bir stilse nokıa da kendine has bi ayrıcalıktır. şöyleki; Her arkadaşımızın tuttuğu bir takım vardır Fenerbahce , Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon vs.. hangimiz tuttuğumuz takımı bırakıp başkasına geçeriz.. Peki ya yine sorarım size: hangimiz tutuğumuz takımı eleştirmedik futbolculara kızdık, yöneticileri istifaya çağırdık yeri geldi tuttuğumuz takıma küfürler ettik sonuç olarakta arkadaşımızda benim gibi yada bizler gibi bir anlık öfkesini dile getirmiş olabilir.
LÜTFEN kime karşı olursa olsun eleştirilerimizi uzaklaştırıcı değil kazanmak yönünde olsun
KIRILAN DAL RÜZGARI AFFEDER LAKİN KIRILMIŞTIR BİR KERE
Bizler forum üyeleri olarakta buna dikkat edelim kimseyi kırmayalım elbette iyi sözler duymak hoşumuza gider lakin tüm eleştirilere de açık olmamız gerek.
Konuyu açan arkadaşımız evet bazı düşüncelerinizde size katılıyorum çünkü daha önce kullandığımız NOKIA lardan çok farklı bir arayüzle sistemle karşılaştık alışması zor, benim sizden ricam sizde size yapılan eleştirilerden dolayı kimseye kızmayın umarım beklentilerimiz en kısa zamanda giderilir. Her zaman şunu dile getirdim bizler birlik olalım ki isteklerimiz karşılansın eldekilerle yetinmeyelim her zaman daha iyisini isteyelimki kazanan biz olalım...

Tepkiler: Murat Alper, sinanozcan312, zaferozkan ve 4 diğerleri
arka plana resim istiyorsa da alternatifler var
skinery tile Pro mesela

fk555897

Üye
Sizin beğenmediğiniz şeyler benim için yeterli. Sonuçta bir telefon, hayatımız değil.

Tepkiler: oznkrts
Konuyu karşılıklı tartışmaya girmeden, yardımlaşma anlayışı içinde sürdürelim.

Tartışma nitelikli mesajlar silinmiştir.
Mesajları silinen arkadaşlar bunu ön uyarı olarak kabul etsinler.

İyi forumlar dilerim.

bulutsuz dostum forumda neden küfür etmedikleri halde banlananlar var anlamıyorum tüm yönetim sizde biz sadece öyle boş boş bakmaya mı giriyoruz foruma konu açsak değiştirme hakkınız bile var ama biz ana sayfaya maxicep.com a konu açamıyoruz haksızlık ya bu