Windows Phone Tutar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
Bence wp da nokia başarılı olur gerisi yalan olur...nokianın kendine özel uygulamaları var mesela harita uyguluması ve en önemlisi pure wiew kamera teknolojisi...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence ozel konusma olmasin aranizda kimse tutamaz:ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar lütfen şu konuda tek tartışma olsun o da wp tutarmı kişisel çatışmaya gerek yok.Yok o bana bunu dedi şu bana şunu ima etti diye birşey demeyin gerek yok saptırmayalım konuları boşuna kapanmasın bayram bayram kimse ban yemesin kalbi kırılmasın biraz pozitif olun :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu yoruma 999.999.999 begeni

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Vay arkadaş bu konuda kapandı ne kazanıyorsunuz birbirinize laf yetiştirmekle ? Şikayet ettim admin gördüğünde konu kapanacak ve belkide siz bunu hatırlamıcaksınız bile gece gece girdiğiniz muhabbetlere bak yazık gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
aleranol

aleranol

Üye
inşallah kilitlenir.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben yatiyorum herkese iyi geceler

aleranol

aleranol

Üye
bende yatıyorum iyi geceler kardeşim. Bu arada benim yazdığımla adamın anladığı ne kadar farklı :hmmm neyse ilginç bir durum.

- - - Eklendi - - -

bende yatıyorum iyi geceler kardeşim. Bu arada benim yazdığımla adamın anladığı çok farklı :hmmm neyse iyi geceler dilerim

Uruloki

Uruloki

Üye
cık tutmaz

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bende yatıyorum iyi geceler kardeşim. Bu arada benim yazdığımla adamın anladığı ne kadar farklı :hmmm neyse ilginç bir durum.

- - - Eklendi - - -

bende yatıyorum iyi geceler kardeşim. Bu arada benim yazdığımla adamın anladığı çok farklı :hmmm neyse iyi geceler dilerim

kardeşim hiç bulaşma derim ben. Dün onun yüzünden uyarı aldım zaten.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu keşke açmasaydım daha iyidi bir telefon yazılımı yüzünden bu kadar kavga çıkacağını bilseydin yazmazdım Lütfen Yorum yazanlar biraz daha iyi huylu olun :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Cep Telefonu tartışmalarında; daha seviyeli konuşmalar yaparak, diğer kullanıcıları tahrik etmeden, hakaret seviyesine düşmeden, sadece bilgi alış verişi yapmanızı umuyorum ve böyle olmasını öneririm.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Mad EagLe
15097

15097

Üye
Tutar :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
vay bu konunun hala açık olması güzel :)

murattiy

murattiy

Üye
3 telefonum var, apple,htc win 7.5, galaxy note android. hangisi en iyisi derseniz kesinlikle androidli samsung.win 7.5 arayuz ve ikonlari berbat cok itici.ama cok hizli marketide iyi fakat cogu parali.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
3 telefonum var, apple,htc win 7.5, galaxy note android. hangisi en iyisi derseniz kesinlikle androidli samsung.win 7.5 arayuz ve ikonlari berbat cok itici.ama cok hizli marketide iyi fakat cogu parali.

Bencede asıl Wp'nin ikonları çok :hmmm Marketi bence şimdilik yetersiz ama onun haricinde özellikle tarayıcı bakımından çok başarılı.

Şu arayüz'e bakın mis gibi.Çok hareketli ve canlı olması bana kalırsa mükemmel duruyor.Heleki benim gibi Cocoa'daki arayüzün ardından neredeyse aynı ikonlara rahip Touchwiz'e geçmiş biri için :(

Bana kalırsa marketinin diğer sistemlerin kıvamına gelmesi için henüz 1-2 yılı var lakin marketi'de diğer sistemlerin kıvamına gelince diğer sistemlerin özellikle IOS'un Wp'ye karşı hiç bir avantajı kalmamış olacak diye düşünüyorum.Tabi bunu zaman ve firmaların yapacakları gösterecek :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt