Haber Windows Phone Telefonunuzda Kendi Fotoğraf Klasörünüzü Oluşturun

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone Telefonunuzda Kendi Fotoğraf Klasörünüzü Oluşturun
Bir Windows Phone telefona sahipsiniz ve medya galerinizi kendi oluşturduğunuz klasörlerle kişiselleştirmek mi istiyorsunuz?

Windows Phone işletim sistemi açık kaynak kodlu sistemlere göre kişiselleştirme bakımından bazı dezavantajlara sahip. Bazı kişiselleştirmeleri yapma yetkisi kullanıcılara verilmiyor bazıları da PC üzerinden yapılabiliyor.
PC üzerinden yapılabilen kişiselleştirmelerden biri de medya galerisinde özel klasör oluşturma.

Windows Phone Telefonunuzda Kendi Fotoğraf Klasörünüzü Oluşturun

• Beğen
Tepkiler: beats

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bilgilendirme için :tşk:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: paylaşım için

beats

beats

Üye
aynı işlem skydrivedan da yapılabilir aslında :tşk:

• Beğen
Tepkiler: ON9
serinaga

serinaga

Üye
:tşk:

utkansen

Üye
bugün kendi klasörlerimi oluşturup fotoğrafları mı taşıdım ancak akıllı çekimlerimde tekrar düzenleme yapma şansı vermedi. Film rulosunda kalan fotoları düzenleyebiliyorum ancak taşıdıklarımı Nokia cam de açamıyorum :(

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bugün kendi klasörlerimi oluşturup fotoğrafları mı taşıdım ancak akıllı çekimlerimde tekrar düzenleme yapma şansı vermedi. Film rulosunda kalan fotoları düzenleyebiliyorum ancak taşıdıklarımı Nokia cam de açamıyorum :(
1- varsa resimle aynı isme sahip farklı uzantılı dosyaları da taşıyın.
2- nokia camera'dan ayarlara gelin. en en en altta Nokia Camera ile fotoğraf ve video çekimlerini bulun. diye bir link olacak. ona tıklayın.

utkansen

Üye
aynı uzantılı dosyaları da taşımıştım, dediğiniz linki de buldum tıkladım ancak yine olmadı. Olmadı o fotoları tekrar film rulosuna atacağım.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aklıma başka seçenek gelmedi. dediğiniz gibi geri atın film rulosuna :)sistemin mantığı şu demek; film rulosunda olmayan resimleri zaten telefonun kamerası ile çekilmemiştir, dolayısıyla o klasörlere bakmama gerek yok sadece film rulosunu baz almam yeter diyor sistem :ah

utkansen

Üye
teşekkürler :) zannedersem mantık aynen öyle.

YkPkY

YkPkY

Üye
bu bilinen normal bişey zaten.teli aldığım günden beri eski resimlerim ayrı klasörlerde iç içe.
iç içede albüm yapabilirsiniz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu bilinen normal bişey zaten.teli aldığım günden beri eski resimlerim ayrı klasörlerde iç içe.
iç içede albüm yapabilirsiniz
aa iç içe albüm hiç denememiştim :)

Üst Alt