değerindeki ücretsiz uygulama bir tetris oyunu onu farklı yapan oynarken gülen bariz gıcık bir arkadaş ve oynarken tuşların özelliği değişiyor oyunu farklı yapan da bu bir de multiplayer özelliği var ülkeler arası yapılabiliyor ve siz de oyun açabiliyorsunuz arka planda açık kalınca online oyuncu bildirimi de yapan güzel uygulama tavsiye ederim 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamalarda %50 indirim var inceleyin
niye ona para verdinizki zaten oan benzer ücretsiz bir program mevcut şuan buyrun şebeken çekmediği yerde baglanan diyenler var ben deneme yaptım kilit ekranı falan kapalıyken her türlü alıyor ve sarjda fazla yemiyor çok güzel bir programruntastic pro 11 ₺ idi indirimle 5 ₺ hemen satın aldım atladım bisiklete fatih - tuzla git gel yaptım gayet güzel çalışıyor kilometre sayacı , seyahat rotasını haritaya kaydetmesi ve live tracking özelliği hoşuma gitti.
skypetan 12 ay boyunca premium hesap veriyor; görüntülü grup görüşmeleri ve ekran paylaşımı, canlı sohbet üzerinden müşteri desteği sunuyor ve reklam içermiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztiki işaretleyip mailinizi yazıyorsunuz mailinize kod geliyor kodu skype hesabındaki kupon itfasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkısmına yazıp onaylayın tamamdır
'lik bedava 1 yıllık paketin kaymağını bi yalayalım 

bende yeni faydalandım Teşekkurlerskype kampanyasından dün geç saatlerde faydalandım teşekkürler haber için
2 tl olan
arkadaşlar hani markette indirime giren veya ücretsiz olan uygulamalar varya onu haber veren bir uygulama vardı neydi adı bilen varmı yada bir tavsiye uygulaması olan