Haber Windows Phone Mağaza Fırsatları

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye

ücretsiz olmuş

• Beğen
Tepkiler: n000k, csH ve OttomaN TigeR

metinmb407

Üye
Avirall time suit 5 liradan inmiş. Zamanlama programı kronometre falan güzel.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
beats

beats

Üye

2:tl: değerindeki ücretsiz uygulama bir tetris oyunu onu farklı yapan oynarken gülen bariz gıcık bir arkadaş ve oynarken tuşların özelliği değişiyor oyunu farklı yapan da bu bir de multiplayer özelliği var ülkeler arası yapılabiliyor ve siz de oyun açabiliyorsunuz arka planda açık kalınca online oyuncu bildirimi de yapan güzel uygulama tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: n000k, OttomaN TigeR ve skynet

zorbaa

Üye
Windows Phone için "Angry Birds Go!" uygulamasına göz atın

ben suan itibariyle ucretsiz indirmis bulunmakdayim

• Beğen
Tepkiler: n000k ve erdal8142
laplace06

laplace06

Üye
Windows Phone için "Diptic" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
beats

beats

Üye

uygulamalarda %50 indirim var inceleyin

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye

kısa süreliğine ücretsiz

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
ücretsiz

HalfEvil333

Üye

uygulamalarda %50 indirim var inceleyin

runtastic pro 11 ₺ idi indirimle 5 ₺ hemen satın aldım atladım bisiklete fatih - tuzla git gel yaptım gayet güzel çalışıyor kilometre sayacı , seyahat rotasını haritaya kaydetmesi ve live tracking özelliği hoşuma gitti.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
runtastic pro 11 ₺ idi indirimle 5 ₺ hemen satın aldım atladım bisiklete fatih - tuzla git gel yaptım gayet güzel çalışıyor kilometre sayacı , seyahat rotasını haritaya kaydetmesi ve live tracking özelliği hoşuma gitti.
niye ona para verdinizki zaten oan benzer ücretsiz bir program mevcut şuan buyrun şebeken çekmediği yerde baglanan diyenler var ben deneme yaptım kilit ekranı falan kapalıyken her türlü alıyor ve sarjda fazla yemiyor çok güzel bir program

yunusiyunus

Üye
Windows Phone için "Wilsons Adventure" uygulamasına göz atın
mario tarzı Bi oyun arkadaşlar oynanabilirlik güzel

• Beğen
Tepkiler: skynet
beats

beats

Üye

%50 indirim var gameloftta MC4 den sonra NOVA3 :eller:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher, Dexter Morgan ve YkPkY
Rainesto

Rainesto

Üye
ücretsiz

beats

beats

Üye
skypetan 12 ay boyunca premium hesap veriyor; görüntülü grup görüşmeleri ve ekran paylaşımı, canlı sohbet üzerinden müşteri desteği sunuyor ve reklam içermiyor
tiki işaretleyip mailinizi yazıyorsunuz mailinize kod geliyor kodu skype hesabındaki kupon itfası kısmına yazıp onaylayın tamamdır

• Beğen
Tepkiler: skynet, BLasTeaR ve YkPkY
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
skypetan 12 ay boyunca premium hesap veriyor; görüntülü grup görüşmeleri ve ekran paylaşımı, canlı sohbet üzerinden müşteri desteği sunuyor ve reklam içermiyor
tiki işaretleyip mailinizi yazıyorsunuz mailinize kod geliyor kodu skype hesabındaki kupon itfası kısmına yazıp onaylayın tamamdır

he he ben aldım, yaklaşık 150:tl:'lik bedava 1 yıllık paketin kaymağını bi yalayalım :eller:
Bu arada eyvallah Atilla kardeşim :tşk:

• Beğen
Tepkiler: okinro ve beats
Rainesto

Rainesto

Üye
skype kampanyasından dün geç saatlerde faydalandım teşekkürler haber için
bende yeni faydalandım Teşekkurler :)2 tl olan ücretsiz
4 tl olan Ücretsiz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar hani markette indirime giren veya ücretsiz olan uygulamalar varya onu haber veren bir uygulama vardı neydi adı bilen varmı yada bir tavsiye uygulaması olan

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar fırsat linki ve bilgisi dışında mesaj ve yazışmalarda bulunmayalım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt