Güncellemeyle alakası yok, otomatik açılıyor. Telefonu kapatıp-açın, olmazsa uygulamayı silip tekrar yükleyiniz. Ya da bekleyiniz, en nihayetinde gelecek.
Güncellemeyle alakası yok, otomatik açılıyor. Telefonu kapatıp-açın, olmazsa uygulamayı silip tekrar yükleyiniz. Ya da bekleyiniz, en nihayetinde gelecek.
Güncellemeseydim iyiydi . Favoriler gitti milletin yeni resmine bakmak için illa sohbet ekleme kısmına giricem Bide çok saçma eskiden bazı kişilerin durumuna girer girer bakardım şimdi gördüğüm de anlaşılıyor hiç olmamış hiç beğenmedim
Bu son eklenen özellik her platformdan sağlam küfür yedi anlaşılan. Böyle bırakmazlar ama kaldıracaklarını da sanmıyorum. Text halinde durum ve favoriler için bir şeyler yapacaklardır
Tagline için henüz bir güncelleme gelmedi. Bu durum paylaşmaları için de bildirim falan gelmiyor. Ancak WhatsApp' a girdiğimizde fark ediyoruz. Acaba, bunun için bir güncelleme gelir mi ..? (Mesela, xxxxx kişisi yeni durum güncellemesi paylaştı şeklinde, ya da daha farklı)
Şu Whatsapp neden zırt pırt güncelleme çıkarıyor ?????
cevap: Güvenlik emojinler ve gürünüm blokları için
Sounuç: Her ne yapsalar boş aylık Geri dönüşüm raporlama ile kullanıcılarına odaklanamayan bir uygulama yapımcıları var içlerinde ne yazık ki kardeş var sövmek isterken o aklıma geliyor