Mağazanın son sürümünün dosyası elinizde var mı? Daha önce kurmuştum ama çok yavaş ve hatalıydı.
Edit: 11607.1000.117.0 sürümünü kurdum ve sorunsuz bir şekilde indi
Normal bir uygulama gibi bastım ve indirdim (8.1) hem normal hem betayı aynı anda kullanan var mı? Sağlıklı oluyor mu? Yoksa birini silmek mi gerekiyor
Normal bir uygulama gibi bastım ve indirdim (8.1) hem normal hem betayı aynı anda kullanan var mı? Sağlıklı oluyor mu? Yoksa birini silmek mi gerekiyor
sadece kurdum açtım ama doğrulama yapmadan çıktım, hala kararsızım betayı mı kullansam stabil sürümü mü diye şu an stabilde devam ediyorum ama betayı da silmedim henüz
Mağazanın son sürümünün dosyası elinizde var mı? Daha önce kurmuştum ama çok yavaş ve hatalıydı.
Edit: 11607.1000.117.0 sürümünü kurdum ve sorunsuz bir şekilde indi
TH2 için kurulabilen son sürüm buymuş hocam daha yeni sürümler için rs1 şart. Son sürüm appx sürekli hata veriyordu manifest dosyasına baktım gereken minimum sürümü 14393 olarak belirlemişler.
Bu arada whatsapp beta dünkü güncellemeyle kitaplığıma geldi benim, umarım hep orada kalır
2.16.144>2.16.146
Fark ettiğim kadarı ile mesajlaşma içerisinde tarihi belirten gri bar kaldırılmış
-yanlış hatırlamıyorsam- Okunmamış mesaj sayısını gösteren kısma gri bar eklenmiş.
2.16.144>2.16.146
Fark ettiğim kadarı ile mesajlaşma içerisinde tarihi belirten gri bar kaldırılmış
-yanlış hatırlamıyorsam- Okunmamış mesaj sayısını gösteren kısma gri bar eklenmiş.