Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir güzellik yapıp mp3 olayını da verselerdi keşke

İlk açınca o konuşmaların boyutu çok iyi olmuş açılışta biraz hızlanmış şimdilik iki eksiği var birisi konuşmaya girmeden yazdığını görmek diğeri mp3

Mp3 gönderme olayına henüz Microsoft müsaade etmiyor sanırım.
Zaten bu özelliğe izin verildiğinde sadece WhatsApp'a değil bütün mesajlaşma uygulamalarına gelir.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tek sorun bendemi bilmiyorum ama bende bu güncellemeden sonra konuştuğum anlık mesajlar silindi neyse çok önemli değil oda birine bir şey yazıcam bir türlü göndermiyor beyaz ekran bekliyorum böyle bir şeyle karşılaşan oldumu

• Beğen
Tepkiler: emz
PureFood

PureFood

Üye
Çok iyi olmuş... İlk defa Whatsapp olmuş dedirtti...

Rainesto

Rainesto

Üye
tek sorun bendemi bilmiyorum ama bende bu güncellemeden sonra konuştuğum anlık mesajlar silindi neyse çok önemli değil oda birine bir şey yazıcam bir türlü göndermiyor beyaz ekran bekliyorum böyle bir şeyle karşılaşan oldumu
920 de yaptım güncellemeyi hiç bi sıkıntı yok yazışmalarda gitmedi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yazışmalarım gitti

• Beğen
Tepkiler: emz
luckysleven

luckysleven

Üye
Guzel olmus ya derli toplu olmus arka plan olayi cok iyi olmus. Uygulama icinden resimlere bakarken kasma yapmiyor .

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yazı boyutu küçültülmüş çok iyi duruyor . Ayrıca en ufak kasma yok . Bende önceden de kasmıyordu pek ama şimdi çok daha akıcı . Şu an gelen güncelleme ile whatsapp için %70 olmuş diyebiliriz

ArMaGeDdOn_87

Üye
Çok şükür güncelleme geldi fakat yine eksikler mevcut,bunlardan biride,şu tüm uygulama için arka plan özelliği

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar konuşmalar bendede gitti konuşma yedeğini yukle dediğimde whatsapp konuşmaları gelmiyor

erhanercan

erhanercan

Üye
bende silip tekrar yükledim çalışmıyor aynen

• Beğen
Tepkiler: kendir52
kendir52

kendir52

Üye
Benım ki çalişmıyor arkadaş oner falan dıyo favorıler yuklenemedı dıyor kullanamıyorum suan kaldırdım yıne aynı yardım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Benım ki çalişmıyor arkadaş oner falan dıyo favorıler yuklenemedı dıyor kullanamıyorum suan kaldırdım yıne aynı yardım
kapasiteden geçici dosyaları silip soft reset denermisiniz olmazsa birde bölge değiştirip deneyin

kendir52

kendir52

Üye
Nasıl anlamadım yabancıyım bırazda konuya

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nasıl anlamadım yabancıyım bırazda konuya
ilk olarak uygulamayı kaldırıp, telefon ayarlarından kapatise kontrolüne girip tarama yapmasını bekleyin daha sonra saha geçip geçici dosya kısmını silin 3-4 defa basın bir kere basınca bekleyin biraz uzun sürebiliyor, daha sonra ses kısma ve güç tuşuna 10sn basılı tutun telefon yeniden başlatılacak sonra magazaya girip tekrar uygulamayı kurup deneyin oluyormu, olmuyorsa uygulamayı tekrar kaldırıp geçici dosyaları tekrar silip bölge ayarını değiştirin mesela türkiye ise abd yapın-abd ise türkiye telefonu yeniden başlatıcak sonra tekrar magazaya girip denermisiniz sorun oluyormu

luckysleven

luckysleven

Üye
Guncellemeden sonra kilit ekranini aciyorum surduruluyor diyor 5 saniye sonra ekran geliyor neden boyle oldu whatsapp la ilgisi olabilirmi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
kendir52

kendir52

Üye
Yok olmadı kişiler de gorunmuyor

Üst Alt