whatsappı edge ile kullanıyorum tüm gün, sürekli WhatsApp dan atma ve bağlantı sorunu yaşıyorum mesajım geç gidiyor internete bağlanıyorum internet normal ama mesaj gitmemiş oluyor. bu sorunu yaşayan varmı
whatsappı edge ile kullanıyorum tüm gün, sürekli WhatsApp dan atma ve bağlantı sorunu yaşıyorum mesajım geç gidiyor internete bağlanıyorum internet normal ama mesaj gitmemiş oluyor. bu sorunu yaşayan varmı
o şöyle oluyo bildirim merkezinden gelen mesaja bastığımda yükleniyor yazısı geliyor sonra açılmıyor öyle kapanıyo onun dışında kapanma olmuyo bu söylediğimde ender oluyo günde 2 kere felan
Herkes için 2.12.212 sürümüne güncellendi. Yenilikleri buradan paylaşalım.
Benim görebildiğim yıldızlı mesajlar özelliği gelmiş ve kamera arayüzü değişmiş.
Sohbet ekranındayken birisine özel ses atadıysanız önceden mesj geldiği zaman o ses çalıyordu artık o kişiyle konuşurkenki sohbettten çıkan ses çıkıyor
Benim görebildiğim yıldızlı mesajlar özelliği gelmiş ve kamera arayüzü değişmiş.
Önemli mesjları yıldızlamak iyi düşünülmüş bir özellik biran önce gelmesini bekliyordum
WhatsApp da sevmediğim bir durum var silip yeniden kurduğumda bazen durum güncellemesi yapmayı unutuyorum ve orda otomatik olarak abes bir biçimde (merhaba ben WhatsApp kullanıyorum) yazmasına uyuz oluyorum arkadaşlar bu durumla alay edip duruyorlar kurulum esnasında hatırlatsalar çok iyi olur
mTalk'tan gönderildi