Değişiklik herhalde bu whats ap dan sesli mesaj geldiği zaman dosya yöneticisine girip baktığımda resimler klasörü whats ap klasorunde PTT diye bi klasore kaydediyor
Evet ama bu güncelleştirmelerden dolayı mesela favorilere geçtiğimiz de kişilerin fotoğrafları biraz sonradan geliyor,böyle küçük bir sorun var şu anda
iPhone olmasın o Android'te bildirim merkezinden cevap verilen bir uygulama görmedim henüz, sadece pencere açılıp yazabilme yıllardır Androidte var. İnteraktif bildirim var ama iPhone ve Windows 10'daki gibi hızlı cevap altyapısı bildiğim kadarıyla henüz yok.
iPhone olmasın o Android'te bildirim merkezinden cevap verilen bir uygulama görmedim henüz, sadece pencere açılıp yazabilme yıllardır Androidte var. İnteraktif bildirim var ama iPhone ve Windows 10'daki gibi hızlı cevap altyapısı bildiğim kadarıyla henüz yok.
whatsappı edge ile kullanıyorum tüm gün, sürekli WhatsApp dan atma ve bağlantı sorunu yaşıyorum mesajım geç gidiyor internete bağlanıyorum internet normal ama mesaj gitmemiş oluyor. bu sorunu yaşayan varmı