ponçikEnişte
Üye
Bunu biliyordum uzun zamandır da kullanıyorumWhatsApp'ta bir açık bulunmuş, 2000 karakterlik bir metin mesajı atıldığında karşı tarafın WhatsApp'ını kilitliyormuş. mesajı gönderen kişiye ait konuşmayı komple silmediğiniz sürece WhatsApp kullanılamıyor
Ama bu açık tabi ki Windows Phone 8.1de işlemiyormuş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman sadece android'e aktifBöyle bir şey yok henüz.
Windows Phone ve iOS aramayı denediğimde:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Symbian^3 aramayı denediğimde:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birkaç gün önce Windows Phone aramayı denediğimde Symbian^3'teki yazı geliyordu. iOS ve Symbian^3'te ise bayadır aynı yazı geliyor. Android'te ise davetiye usulü dağıtım oluyor.
Belki WP beta ve iOS beta sürümlerinde de aktif olabilir. Kullanan varsa söyleyebilirO zaman sadece android'e aktif
iOS ve wpyi arayınca uygulama güncellenmeli diyorBelki WP beta ve iOS beta sürümlerinde de aktif olabilir. Kullanan varsa söyleyebilir
Beta sürümlerini kastettim, tabii ki öyle diyor zaten ama belli bir azınlık kullanıyoriOS ve wpyi arayınca uygulama güncellenmeli diyor
Daha gelmedi henüzArama işlemini nasıl yapıyorsunuz ki ?
Arama özelliği gelmedi yada ben farkında değilim.Dün güncelleme geldi
Arama özelliği gelmedi yada ben farkında değilim.
Gelsin artık. Birde şu yazışma sırasında sesler oluyor. iOS ve Android'de var fakat Windows Phone'da yok..
Pekiiii olsa da, seçim bize kalsa? İsteyen kullansa istemeyen kullanmasa (iPhone gibi)Bence olmaması daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?