Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
Bunlar wp 8,1 için geçerli dimi tel lumia 630 ;)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

lazye

lazye

Üye
@serhan çok saol :)

• Beğen
lazye

lazye

Üye
@Serhan doğru yanlış etiketledim :(

• Beğen
EMİN998505

EMİN998505

Üye
herkese meraba bnm telefonum lumıa 630 bilgisayarım windows 8.1 64 bit
sdk lite yükleyince bu yükleme pakedi açılamadı hatası alıyorum yardım edin

byibo

byibo

Üye
herkese meraba bnm telefonum lumıa 630 bilgisayarım windows 8.1 64 bit
sdk lite yükleyince bu yükleme pakedi açılamadı hatası alıyorum yardım edin
sdk lite dosyasını indirdiğin zaman klasörün içine girildiğinde InstallWP8SDKToolsLite onu çift tıkla sonra kurulum için herhangi bir tuşa basın der ve kurulum aracı gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kurulumu bitirmek için yine bi tuşa basmanı ister sonra usb driwer sürücüsü WinUSB Drivers x64 (64Bit) olanı kur daha sonra istersen çin programı yada developer hesabıyla unlock yapabilirsin

EMİN998505

EMİN998505

Üye
öncelikle sorumu cevapladığın için teşekkür ederim.Herhangi bir tuşa basın dedikten sonra enter a tıklıyorum hata ondan sonra geliyorAslında bn telefonumu unlock yaptım xap deployer ya da power toolsdan oyun yukleyemiyorum konunun en başında verdiğiniz power tools dosyasını indirdim kur dosyasına tıkladığımda kur açılmıyor

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1
byibo

byibo

Üye
öncelikle sorumu cevapladığın için teşekkür ederim.Herhangi bir tuşa basın dedikten sonra enter a tıklıyorum hata ondan sonra geliyorAslında bn telefonumu unlock yaptım xap deployer ya da power toolsdan oyun yukleyemiyorum konunun en başında verdiğiniz power tools dosyasını indirdim kur dosyasına tıkladığımda kur açılmıyor
hata derken ne hatası alıyorsun ? mesela bilgisayarında framework ve microsoft visual c++ kurulumu yada güncel mi ?

skynet

Üye
@byibo
Hocam daha önce baykuş ile değilde normal sdk ile yaptığımız unlock sınırı hala 2 mi ? Ben daha önce sdk ile yapıp sonra sınırı 10'a çıkartmak için baykuş ile unlock etmiştim şimdi artık baykuşa gerek kalmadan WindowsPhonePowerTools uygulaması ilede 10 uygulama yükleyebiliyorum :) Acaba sınır 10'amı çıkartıldı yoksa ben mi şanslıyım anlamadım :D

EMİN998505

EMİN998505

Üye
Bnde framework 4.5.1 visual Studio 2013 var son durum diye arattım internette en son buymuş

byibo

byibo

Üye
@byibo
Hocam daha önce baykuş ile değilde normal sdk ile yaptığımız unlock sınırı hala 2 mi ? Ben daha önce sdk ile yapıp sonra sınırı 10'a çıkartmak için baykuş ile unlock etmiştim şimdi artık baykuşa gerek kalmadan WindowsPhonePowerTools uygulaması ilede 10 uygulama yükleyebiliyorum :) Acaba sınır 10'amı çıkartıldı yoksa ben mi şanslıyım anlamadım :D
@skynet evet normal sdk ile unlock işlemi 2 adet :tebessüm: baykuş ile yapıldığı zaman 10 adet hak oluyor telefon resetlenmediği sürece bu 10 adet hakkımız gitmiyor ;)

Bnde framework 4.5.1 visual Studio 2013 var son durum diye arattım internette en son buymuş
peki kurulumda aldığın hata nedir caps yada hatayı söyler misin ?

EMİN998505

EMİN998505

Üye
sdk kurulumunda bu yükleme pakedi açamadı hatası alıyorum.power toolsun en son surumunde ise visual Studio ole interop 7.1 yukleyin diyor.Sayın byibo bu konunun 87.sayfasına bakarsanız bnm sorunumun aynısını birisi demiş ve siz sdk 7.1i kaldır geçebilir demişsiniz peki bu sonuç verir mi?

skynet

Üye
@skynet evet normal sdk ile unlock işlemi 2 adet :tebessüm: baykuş ile yapıldığı zaman 10 adet hak oluyor telefon resetlenmediği sürece bu 10 adet hakkımız gitmiyor ;)

peki kurulumda aldığın hata nedir caps yada hatayı söyler misin ?
Hocam ben resetlemekle kalmadım telefona sıfırdan rom bile kurdum ama artık baykuş kullanmasam bile 10 hakkım var :)

• Beğen
Tepkiler: byibo
byibo

byibo

Üye
Hocam ben resetlemekle kalmadım telefona sıfırdan rom bile kurdum ama artık baykuş kullanmasam bile 10 hakkım var :)
ben farketmemiştim böyle bir fırsatı eğer öyleyse haber süper

• Beğen
Tepkiler: skynet
EMİN998505

EMİN998505

Üye
Bn power toolsu açmaya başardım visual studioyu yukleyerek ancak bu sefer smartdevice connectivity hatası alıyorum

Üst Alt