wp 8 ve 8.1 için evetBunlar wp 8,1 için geçerli dimi tel lumia 630![]()
@serhan çok saol![]()

Bu arada yanlış etiketlemişsin gelmedi@serhan çok saol![]()

Birazda suç sizde ama @@Serhan@@Serhan olacaktı![]()

Birazda suç sizde ama @@Serhan![]()
neyse konu çok falza dağılmasınAynen öyleneyse konu çok falza dağılmasın
kovacaklar şimdi ...sdk lite dosyasını indirdiğin zaman klasörün içine girildiğinde InstallWP8SDKToolsLite onu çift tıkla sonra kurulum için herhangi bir tuşa basın der ve kurulum aracı gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kurulumu bitirmek için yine bi tuşa basmanı ister sonra usb driwer sürücüsü WinUSB Drivers x64 (64Bit) olanı kur daha sonra istersen çin programı yada developer hesabıyla unlock yapabilirsinherkese meraba bnm telefonum lumıa 630 bilgisayarım windows 8.1 64 bit
sdk lite yükleyince bu yükleme pakedi açılamadı hatası alıyorum yardım edin
hata derken ne hatası alıyorsun ? mesela bilgisayarında framework ve microsoft visual c++ kurulumu yada güncel mi ?öncelikle sorumu cevapladığın için teşekkür ederim.Herhangi bir tuşa basın dedikten sonra enter a tıklıyorum hata ondan sonra geliyorAslında bn telefonumu unlock yaptım xap deployer ya da power toolsdan oyun yukleyemiyorum konunun en başında verdiğiniz power tools dosyasını indirdim kur dosyasına tıkladığımda kur açılmıyor
Acaba sınır 10'amı çıkartıldı yoksa ben mi şanslıyım anlamadım 
@skynet evet normal sdk ile unlock işlemi 2 adet@byibo
Hocam daha önce baykuş ile değilde normal sdk ile yaptığımız unlock sınırı hala 2 mi ? Ben daha önce sdk ile yapıp sonra sınırı 10'a çıkartmak için baykuş ile unlock etmiştim şimdi artık baykuşa gerek kalmadan WindowsPhonePowerTools uygulaması ilede 10 uygulama yükleyebiliyorumAcaba sınır 10'amı çıkartıldı yoksa ben mi şanslıyım anlamadım
![]()
baykuş ile yapıldığı zaman 10 adet hak oluyor telefon resetlenmediği sürece bu 10 adet hakkımız gitmiyor peki kurulumda aldığın hata nedir caps yada hatayı söyler misin ?Bnde framework 4.5.1 visual Studio 2013 var son durum diye arattım internette en son buymuş
Hocam ben resetlemekle kalmadım telefona sıfırdan rom bile kurdum ama artık baykuş kullanmasam bile 10 hakkım var@skynet evet normal sdk ile unlock işlemi 2 adetbaykuş ile yapıldığı zaman 10 adet hak oluyor telefon resetlenmediği sürece bu 10 adet hakkımız gitmiyor
peki kurulumda aldığın hata nedir caps yada hatayı söyler misin ?

ben farketmemiştim böyle bir fırsatı eğer öyleyse haber süperHocam ben resetlemekle kalmadım telefona sıfırdan rom bile kurdum ama artık baykuş kullanmasam bile 10 hakkım var![]()