Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
istiyorsan telefonuna reset at istersende 1.sayfadaki adımları takip ederek mini sdk8 lite yi kur arkadaşım sonra dediğim gibi başlata tıklayarak windowsphone developer'ı sonrada register yazan yeri tıkla pencere açılcak microsoft mail ve şifreni girdikten sonra contine deyip unregisteri tıkladığın zaman çin programından 10 adet unlock yapma şansın olur
ben şimdi şifremi değiştiğim için o program çalışmıor diye düşünüyorum o program üstünden çıkış yap deyip tekrar giremiyor muyuz? Çünkü Çin programında hala unlock gözüküyor oyunu yükleye basıyorum bekliyor ve kırmızı Çince yazılar çıkıyor

byibo

byibo

Üye
ben şimdi şifremi değiştiğim için o program çalışmıor diye düşünüyorum o program üstünden çıkış yap deyip tekrar giremiyor muyuz? Çünkü Çin programında hala unlock gözüküyor oyunu yükleye basıyorum bekliyor ve kırmızı Çince yazılar çıkıyor
program çalışıyor ama ilk yaptığın etap yanılmıyorsam 2 adet olan yöntemi denemişsin o yüzden çin programı yüklemiyordur ayrıca çin programından çhesaptan çıkma yok diye biliyorum ancak minisdk 8 ordan dediğim yöntemle çıkış yapıp sonra çin programıyla unlock yapmalısın

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
program çalışıyor ama ilk yaptığın etap yanılmıyorsam 2 adet olan yöntemi denemişsin o yüzden çin programı yüklemiyordur ayrıca çin programından çhesaptan çıkma yok diye biliyorum ancak minisdk 8 ordan dediğim yöntemle çıkış yapıp sonra çin programıyla unlock yapmalısın
ben Çin programıyla yaptım zaten hiç sdk ile yapmadım ama ikinci yöntemi deneyeyim

byibo

byibo

Üye
ben Çin programıyla yaptım zaten hiç sdk ile yapmadım ama ikinci yöntemi deneyeyim
dene arkadaşım olumlu sonuç alıcağından eminim çünkü ben böyle yapıyorum yani telefonuna format atmak istemiyorsan minisdk 8 liteyi kurup deneyebilirsin bu yolla unregisterion yapıp yeniden çin programıyla unlock yapabilirsin

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dene arkadaşım olumlu sonuç alıcağından eminim çünkü ben böyle yapıyorum yani telefonuna format atmak istemiyorsan minisdk 8 liteyi kurup deneyebilirsin bu yolla unregisterion yapıp yeniden çin programıyla unlock yapabilirsin

şöyle bir hata verdi ama?

devam ettim power tools yüklenmiyor şu hatayı veriyor

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye

şöyle bir hata verdi ama?

devam ettim power tools yüklenmiyor şu hatayı veriyor

bak @DenizhaNq kardeşim bunları aynen denildiği gibi uygula

1.Yöntem:
1.Adım (Gerekli Dosyalar);
Not; Bu İşlemlerin Yapılabilmesi İçin Sistemde Windows 8 Pro x64 Kurulu Olmalıdır…
[*Windows 7 (32&64) ve Windows 8 (32) kurulu olanlar en altta verilen linkten SDK8.0 Lite sürümünü yüklemeyi denesinler]

Windows Phone SDK 8.0’ı İndiriyoruz (Windows 8 için);

Windows Phone Power Tools’u İndiriyoruz;

2.Adım (App Studio);
İnternette Araştırıldığında WP Cihazı Unlock Etmek İçin Bir Windows Phone Developer Hesabına İhtiyacımız Var Fakat Denemelerime Göre App Studio Hesabının Bir WP Cihazı Unlock Yapabileceğini Görüdüm. Bu Adımda App Studio Hesabı Alacağız…
Cihazına App Studio Hesabı İle Gdr3 Preview Yüklemiş Olanların Bu İşlemi Yapmasınza Gerek Yoktur.

1-İlk Olarak Sitesine Giriyoruz…
2-Sitedeki Start Building Tuşuna Basıyoruz…
3-Microsoft Hesabımız İle Giriş Yapıyoruz…
4-Ekrana Gelen Bilgi Erişim İsteğini Onaylıyoruz…
5-Kutucuğu İşaretleyip Onaylıyoruz…
6-App Studio Hesabımızı Aldık…

Önemli Not : Bu yöntemle en fazla 2 uygulama kurabilirsiniz :(

3.Adım (SDK 8.0);
Şimdi Gelelim Cihazımızı Unlock Etmek İçin Gerekli Olan Yazılıma. 1.Adımda İndirmiş Olduğumuz SDK 8.0’ı Bilgisayarımıza Kuruyoruz. Programın Kurulabilmesi İçin Bilgisayarımızın Kesinlikle Windows 8 Olması Gerekiyor.
Program Kurulduğunda;
1-Windows Phone Developer Registration Adlı Yazılımı Açıyoruz.
(Bundan Sonraki İşlemler Cihazın Garantiden Çıkarabilir, Cihaz Daha Sonra Unlock Yapılabilir.)
2-Cihazımı USB Kablo İle Bilgisayarımıza Bağlıyoruz.
3-Cihazımın Ekranı Açık Olmalı.
4- Açtığımız Programdaki En Alt Sağdaki Register Tuşuna Basıyoruz.
5-Program Microsoft Hesabımız İle Oturum Açmamızı İstiyor.
6-Oturum Açıktan Sonra Status Kısmında Başarılı Yazıyor İse Cihazımız Unlock Olmuştur.

4.Adım (App Deloyment);
Cihazımı Unlock Ettik. Cihaza Crackli App Veya 1 GB Bellek Gerektiren Oyun Veya Program Kurmak İstiyoruz. 1.Adımda İndirdiğimiz WP Power Tools Programını Açıyoruz.

1- Cihazımızı USB İle Bilgisayara Bağlıyoruz. Ekran Açık Olmalı.
2- Bilgisayarımızda Bulunan .Xap Dosyasını Browse Tuşu İle Gösterizyoruz.
3- Install Tuşuna Basıyoruz. Yükleme Süresi Oyunun Büyüklüğüne Göre Değişiyor.

Windows 7&8'li Bilgisayarlara "SDK8.0 Lite" kurma:

Not1: Eğer kurulum sırasında "Connectivity.dll" hatası alıyorsanız, lütfen SDK Lite'i kurmadan önce bilgisayarınızda .NET Framework 4.5.1'in kurulu olduğundan emin olun. (Kurulu değilse şuradan indirin: )

Not2: Eğer SDK'daki araçlardan birinde "IpOverUsbSvc" hatası alıyorsanız ve bilgisayarınızı zaten yeniden başlattıysanız, telefonunuzu başka bir USB'ye bağlayarak telefonunuzun driverlarını yeniden yüklenmesini veya Windows Update'in söz konusu driverları indirmesini sağlayın.

Not 3:programın telefonu görmediği durumlarda yükelenecek driver:

WP POWER TOOLS u çalıştıramayanlar(yükleyemeyenler)için dosyalar :

Oyunlar İçin : Çoklu Paylaşım - Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım - MaxiCep

Güvenilir Xap İndirme Siteleri :

Ecnyz123

Üye

Arkadaşlar böyle bir problem var neden olabilir kilit ekranı vb açık internete de bağlı evimde bilgisayarım arızalı olduğu için cafe de yapmaya çalışıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Arkadaşlar böyle bir problem var neden olabilir kilit ekranı vb açık internete de bağlı evimde bilgisayarım arızalı olduğu için cafe de yapmaya çalışıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
telefonda tanımlı mail hesabını ve şifreni girmen gerek

Ecnyz123

Üye
Girebiliceğim bir ekran çıkmıyor girmem gerekiyorsa da nasıl girebilirim durum budur biraz daha açıklayıcı bir şeyler söyleyebilirsen sevinirim teşekkürler.

byibo

byibo

Üye
Girebiliceğim bir ekran çıkmıyor girmem gerekiyorsa da nasıl girebilirim durum budur biraz daha açıklayıcı bir şeyler söyleyebilirsen sevinirim teşekkürler.
çin programın çalışabilmesi için usb driwerlerin yüklenmesi şart bunuda msndk8 lite ve driwer sürücünü yüklemen gerekir

Ecnyz123

Üye
çin programın çalışabilmesi için usb driwerlerin yüklenmesi şart bunuda msndk8 lite ve driwer sürücünü yüklemen gerekir
İlgilendiğiniz için teşekkürler şimdide wp powertools visual studio.7.1 interop diye bir hata var onu nasıl halledebilirim

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye
İlgilendiğiniz için teşekkürler şimdide wp powertools visual studio.7.1 interop diye bir hata var onu nasıl halledebilirim
denetim masası program ekle kaldır windows phone 7.1 sdk yazan yeri kaldır sorun düzelebilir

zaakaan

zaakaan

Üye

Arkadaşlar şimdi indirme bitince hangisine tıklayacağız bu tuşların programın oyunu telefona aktarması için?

Ecnyz123

Üye
kendisi kurucak program

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Konuya ilgi artmış,Linklerde problem olduğunu duydum eğer sıkıntı varsa yenileyelim

zaakaan

zaakaan

Üye

Yükleme tamamlandıktan sonra böyle bir hata çıkıyor ve telefona aktarmıyor oyunu, nasıl çözebilirim bu sorunu?

Ecnyz123

Üye
Büyük ihtimal xap dosyasından kaynaklanıyor programdaki xap lar ne kadar guncel bilemiyorum wp powertools programina yonel

• Beğen
zaakaan

zaakaan

Üye
Power Tools ile yaptım fakat Modern Combat 5'i yüklüyorum mesela oyun içinde sürüm güncel olmasına rağmen beni güncelleme için mağazaya yönlendiriyor. Bende sildim, bıraktım uğraşmayı. Kalsın en iyisi :)

Ecnyz123

Üye
Telefon 1gb ram olmadığı için uğraşıyorum :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar bu nedir şimdi? çin programının yükleyicisi ile kurmaya çalışıyorum xap

• Beğen
byibo

byibo

Üye
Telefon 1gb ram olmadığı için uğraşıyorum :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar bu nedir şimdi? çin programının yükleyicisi ile kurmaya çalışıyorum xap
sorun ne anlamadım arkadaşım oyun yüksek mb olduğundan telefona yüklenmesi birkaç dakika sürer

Üst Alt