Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

delirici

Üye
yani baykuş programını açtığımızda hem telefonda hemde kullandığımız bilgisayarda internet açık (bağlı) olucak
tamamdır ben o kısmı yaptım ama bu seferde işlemin sonunda kırmızı çarpı şekli çıkıyo bu arada telefonumu wp 8.1 e güncelledim ondanmıdır acaba usb sürücüleri okuyor. yardımmmmmm

Son düzenleme:

byibo

byibo

Üye
tamamdır ben o kısmı yaptım ama bu seferde işlemin sonunda kırmızı çarpı şekli çıkıyo bu arada telefonumu wp 8.1 e güncelledim ondanmıdır acaba usb sürücüleri okuyor. yardımmmmmm
telefonunu bilgisayara takıp baykuş programını açtığın zaman mavi unlock yazan yere tıkladığınızda telefonun tuş kilidi açın yoksa görmüyor telefonu program

delirici

Üye
telefonunu bilgisayara takıp baykuş programını açtığın zaman mavi unlock yazan yere tıkladığınızda telefonun tuş kilidi açın yoksa görmüyor telefonu program
yapıyorum olmuyo neki bunu sorunu ?

taklaci41

Üye
Ben UNlcok Yaptım GTA SURVİVAL CRAFT YÜKLEDİM

igordom

Üye
bu baykuşla yapınca ekranda öyle kalıyor açılmasını bekliyorum açılmıyor o program windows 8.1 kullanıyorum laptopta

byibo

byibo

Üye
bu baykuşla yapınca ekranda öyle kalıyor açılmasını bekliyorum açılmıyor o program windows 8.1 kullanıyorum laptopta
nasıl bir sorunla karşılaştınız tam olarak anlatırmısınız ? nerde kalıpta açılmasını beklediniz ?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin ben bu işlemi yapmak istiyorum ama 1. yöntem win xp veya 7'de çalışıyormu? xp daha rahat olur win 7'de bulabilirim amaVede bu işin geri dönüşü varmı?Oyunları nerden yükleyeceğim?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
XP için yöntem 1'i deneyeceğim ama pc telefonu tanımıyor nasıl çözebilirim?

2- yaptıktan sonra oyunları nasıl atacağım

3- yapmak kaç dakika sürüyor. program setup yaptım unlock ne kadar sürüyor

byibo

byibo

Üye
XP için yöntem 1'i deneyeceğim ama pc telefonu tanımıyor nasıl çözebilirim?
2- yaptıktan sonra oyunları nasıl atacağım
3- yapmak kaç dakika sürüyor. program setup yaptım unlock ne kadar sürüyor
şuan için xp desteklemiyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Telefonum unlock halde Lumia 620 Telefonuma gta yüklemek istiyorum fakat eskisi gibi atma sorunu var mı ? deneyen biri veya bilen biri söylesin ona göre yükleyeceğim

jasonwie

jasonwie

Üye
Telefonum unlock halde Lumia 620 Telefonuma gta yüklemek istiyorum fakat eskisi gibi atma sorunu var mı ? deneyen biri veya bilen biri söylesin ona göre yükleyeceğim

Bayım eğer unlock ise ve gta'nın yükleme ekranından atıyorsa diğer xap dosyalarını deneyiniz. Eğer indirme ekranı geliyorsa şarjdan ve internetten kesinti yapmayın "internete bağlanmadı gibi uyarılar felan alırsanız öyle kalsın o zaten inecektir." Bayağı sabır gerektiren iş kolay gelsin

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

JosephLion

JosephLion

Üye
Ben telefonu 8.1 e güncelledim unclock yapabilirmiyim ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
yüklemede bir sorunum yok kardeş oyun açıldıktan sonra atma yapıyordu şimdi de yapıyor mu onu merak ediyorum atma sorunu yoksa bi link at indireyim kardeş İNŞALLAH çalışır :D

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Şu ikinci sorunu yapıyor driver yukluyorumda o driveri nereye atacağım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Tanımıyor telefonu :( bu arada gta yı indirsem yuklemek kaç dk surer

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
? Cevap yazın

Üst Alt