Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
youtube uygulaması mı ?

Evet, hani Microsoft baslarda cok güzel bir youtube uygulamasi cikarmisti,uygulama magaza ´da baya tutulmustu, fakat google tarafindan yasaklandi, iste o uygulamayi ariyorum

byibo

byibo

Üye
Evet, hani Microsoft baslarda cok güzel bir youtube uygulamasi cikarmisti,uygulama magaza ´da baya tutulmustu, fakat google tarafindan yasaklandi, iste o uygulamayi ariyorum
sanırım bunu diyorsunuz

dücane

dücane

Üye
power tools u ındirdim fakat kurarken böyle bişey cıktı bu ne oluyor^^^^

Bu ayni hatayi bende aliyorum powertools´u kurarken, nasil yapacagim ? Bir türlü olmuyor.

Üstelik bu konuda ki xap deployer 2.0 indirdim, fakat burada da uygulama acilmiyor. Sorunu nasil cözecegim. Allah´in bir kulu yardim etsin Allah rizasi icin

https://www.maxicep.com/forum/konu/xap-deployer-2-0.875566/
sanırım bunu diyorsunuz

Benim bahsettigim uygulama coktan magaza´dan kaldirildi

byibo

byibo

Üye
Bu ayni hatayi bende aliyorum powertools´u kurarken, nasil yapacagim ? Bir türlü olmuyor.
Üstelik bu konuda ki xap deployer 2.0 indirdim, fakat burada da uygulama acilmiyor. Sorunu nasil cözecegim. Allah´in bir kulu yardim etsin Allah rizasi icin
https://www.maxicep.com/forum/konu/xap-deployer-2-0.875566/

isterseniz başlat - denetim masası - sistem ve güvenlik - güncelleştirmeleri denetlemeye bir göz atın gerekli güncellemeleri yapmalısınız tahminimce sorun çözülecektir
uygulamaya gelince size bir pm attım belki bu youtube uygulamasından bahsediyorsunuz diye

dücane

dücane

Üye
Su ilk yöntem bende calismiyor. Uygulamayi indiriyorum, kuruyorum, x ile kapatiyorum ve msasüstünde ki programi aciyorum, ama o an uygulama dona kaliyor, bekliyorum birsey olmuyor, kac defa silip tekrardan yükledim, fakat hep ayni sorun ile karsilasiyorum, donup kaliyor...ne yapmam lazim ?Üstelik böyle bir sey daha var. Ikinci yöntem ile unlock yaparsam halen sadece 2 uygulama yükleme hakkim mi var, yoksa o da ilk yöntemde ki gibi 10´a cikti ?

byibo

byibo

Üye
sanırım sorunu halletin @dücane

dücane

dücane

Üye
sanırım sorunu halletin @dücane

Hayir malesef yapamadim. Ikinci yöntem ile oldu, fakat böyle sadece iki uygulama hakkim var. Ilk yöntemde yukarida anlattigim gibi hep dona kaliyor...

byibo

byibo

Üye
Hayir malesef yapamadim. Ikinci yöntem ile oldu, fakat böyle sadece iki uygulama hakkim var. Ilk yöntemde yukarida anlattigim gibi hep dona kaliyor...
elimden gelen ancak bu kadar arkadaşım :bilmm görmeden bişey diyemem

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar bu oyunların güncellenmiş xap ını indirip power tools ile telefondaki eski sürümünü güncelleyebilirmiyiz, ben update kısmından yapmaya çalıştım ama beceremedim

byibo

byibo

Üye
arkadaşlar bu oyunların güncellenmiş xap ını indirip power tools ile telefondaki eski sürümünü güncelleyebilirmiyiz, ben update kısmından yapmaya çalıştım ama beceremedim
normal kurulum yapman gerekiyor yani install seçmelisin update deyince olmuyor

ender52

ender52

Üye

Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep

Onun yerine toib indirsene o da çok başarılı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

MrClutchh

Üye
arkadaşlar win 7 device bölümünde telefonum görünmüyor ekran açıkhallettim arkadaşlar tamam :)

csll

csll

Üye
Arkadaşlar ben hiç telefonu unlock etmedim ve wp 8.1 kurdum bu yöntemle unlock 8.1 de oluyor mu mobilden giriyorum başka bi yerde bahsedildiysede görmedim yardımcı olur musunuz :)

Hesap makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar ben hiç telefonu unlock etmedim ve wp 8.1 kurdum bu yöntemle unlock 8.1 de oluyor mu mobilden giriyorum başka bi yerde bahsedildiysede görmedim yardımcı olur musunuz :)

Hesap makinası ile gönderildi.

Oluyor

Turbonuz İle Yollandı :D

• Beğen
Tepkiler: csll
emz

emz

Üye
DOUBLEPOST=1399969838,1399969556][/DOUBLEPOST]
Bana bunları yazdı. @bulutsuzgece Özgür abi sen anlarsın bir yazıver ne olduğunu. Tüm sürücüler kurulu. Neden böyle yapıyor? Bir türlü bulamadım çözümü. @papakudioflu
@TurboCall @Mia Alfonso

Telgrafla gönderildi.

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye

Bana bunları yazdı. @bulutsuzgece Özgür abi sen anlarsın bir yazıver ne olduğunu. Tüm sürücüler kurulu. Neden böyle yapıyor? Bir türlü bulamadım çözümü. @papakudioflu
@TurboCall @mia Alfonso
telefonu usb bağla biraz bekle sonra mail adresinle şifreni girmen gerekiyor ondan sonra 10 adet hakkınız olacak

emz

emz

Üye
telefonu usb bağla biraz bekle sonra mail adresinle şifreni girmen gerekiyor ondan sonra 10 adet hakkınız olacak

Bekledim bekledim bir türlü gelmedi. Ne kadar daha beklemeliyim? 10 dk bekledim tepki olmadı. Ama arada kapadım tak çıkar yaptım. Bakalım yarın bir daha deneyeyim şu an evde değilim. Anca yarına yaparım. Ama neden uyarıyor çözemedim.

Telgrafla gönderildi.

bsavr

bsavr

Üye
Beyler ALLAH için yardım edin pc'ye format atmadan önce rahatlıkla yüklüyodum unlocktan şimdi pcye bağlıyorum teli program leptop gösteriyo sonra leptopun üstünde X işareti oluyo yüklüyemiyorum lütfen yardım edin

Üst Alt