byibo
Üye
youtube uygulaması mı ?Su Microsoft´un ilk cikardigi ve sonra google tarafindan yasaklanan uygulamanin linkine verbilecek olan var mi ?
youtube uygulaması mı ?Su Microsoft´un ilk cikardigi ve sonra google tarafindan yasaklanan uygulamanin linkine verbilecek olan var mi ?
youtube uygulaması mı ?
sanırım bunu diyorsunuzEvet, hani Microsoft baslarda cok güzel bir youtube uygulamasi cikarmisti,uygulama magaza ´da baya tutulmustu, fakat google tarafindan yasaklandi, iste o uygulamayi ariyorum
power tools u ındirdim fakat kurarken böyle bişey cıktı bu ne oluyor^^^^
sanırım bunu diyorsunuzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ayni hatayi bende aliyorum powertools´u kurarken, nasil yapacagim ? Bir türlü olmuyor.
Üstelik bu konuda ki xap deployer 2.0 indirdim, fakat burada da uygulama acilmiyor. Sorunu nasil cözecegim. Allah´in bir kulu yardim etsin Allah rizasi icin
https://www.maxicep.com/forum/konu/xap-deployer-2-0.875566/
Benim bahsettigim uygulama coktan magaza´dan kaldirildi
sanırım sorunu halletin @dücane
elimden gelen ancak bu kadar arkadaşımHayir malesef yapamadim. Ikinci yöntem ile oldu, fakat böyle sadece iki uygulama hakkim var. Ilk yöntemde yukarida anlattigim gibi hep dona kaliyor...
görmeden bişey diyememnormal kurulum yapman gerekiyor yani install seçmelisin update deyince olmuyorarkadaşlar bu oyunların güncellenmiş xap ını indirip power tools ile telefondaki eski sürümünü güncelleyebilirmiyiz, ben update kısmından yapmaya çalıştım ama beceremedim
Bu ayni hatayi bende aliyorum powertools´u kurarken, nasil yapacagim ? Bir türlü olmuyor.
Üstelik bu konuda ki xap deployer 2.0 indirdim, fakat burada da uygulama acilmiyor. Sorunu nasil cözecegim. Allah´in bir kulu yardim etsin Allah rizasi icin
Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep
Benim bahsettigim uygulama coktan magaza´dan kaldirildi
toib nedir arkadaşım ?Onun yerine toib indirsene o da çok başarılı.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar ben hiç telefonu unlock etmedim ve wp 8.1 kurdum bu yöntemle unlock 8.1 de oluyor mu mobilden giriyorum başka bi yerde bahsedildiysede görmedim yardımcı olur musunuz
Hesap makinası ile gönderildi.

telefonu usb bağla biraz bekle sonra mail adresinle şifreni girmen gerekiyor ondan sonra 10 adet hakkınız olacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bana bunları yazdı. @bulutsuzgece Özgür abi sen anlarsın bir yazıver ne olduğunu. Tüm sürücüler kurulu. Neden böyle yapıyor? Bir türlü bulamadım çözümü. @papakudioflu
@TurboCall @mia Alfonso
telefonu usb bağla biraz bekle sonra mail adresinle şifreni girmen gerekiyor ondan sonra 10 adet hakkınız olacak