Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
şimdi ordaki tüm driverları indircekmiyim ? girdim kurdum heralde şuanda dogru yerdeyim burdan sonra nasıl yüklüycem oyunu ?

şimdi powertools veya xap deployer 2.0 ile oyunları yükleyeceksin ( programları çalıştırmak için sdk lite 8 olmalı konuda var onu indir )

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Hocam ben daha yeni bu işlere gireceğim. Bana rica etsem birkaç sorumun cevabını yazar mısınız? Öncelikle merakım linklerdeki tüm her şeyi indirecek miyiz? Baykuşla yapıcam bu işi. İlk sayfadaki programların hepsini indirip kurucam. Sonra oradaki gibi unlock yapıp telefona oyun atabilicem. Merak ettiğim bir ara çok olay oldu hala 2 uygulama mı yoksa 10 a geri döndü mu sayı?
Ayrıca telefona format atınca eski haline dönüyor demiş herkes ama tekrar baykuşu açınca olmadığına dair yazılar okumuştum. Program teli unlock sanıyormuş. Bunu çözümü nedir? Bunları açıklarsanız çok memnun olurum. Sanırım bunları bilmek yetiyor.

Yalnız bir sıkıntı daha var ki onu bir türlü çözemedim. Şimdi teli bağlayıp ekran açık tutuyoruz ama wifi açık olacak. Bizde wifi yok hatta evde net yok. Telden kullanıyorum sınırsız diye. Sanırım en sıkıntılı yer burası oluyor. Böylede yapılabiliyor mu?

Telgrafla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam ben daha yeni bu işlere gireceğim. Bana rica etsem birkaç sorumun cevabını yazar mısınız? Öncelikle merakım linklerdeki tüm her şeyi indirecek miyiz? Baykuşla yapıcam bu işi. İlk sayfadaki programların hepsini indirip kurucam. Sonra oradaki gibi unlock yapıp telefona oyun atabilicem. Merak ettiğim bir ara çok olay oldu hala 2 uygulama mı yoksa 10 a geri döndü mu sayı?
Ayrıca telefona format atınca eski haline dönüyor demiş herkes ama tekrar baykuşu açınca olmadığına dair yazılar okumuştum. Program teli unlock sanıyormuş. Bunu çözümü nedir? Bunları açıklarsanız çok memnun olurum. Sanırım bunları bilmek yetiyor.

Yalnız bir sıkıntı daha var ki onu bir türlü çözemedim. Şimdi teli bağlayıp ekran açık tutuyoruz ama wifi açık olacak. Bizde wifi yok hatta evde net yok. Telden kullanıyorum sınırsız diye. Sanırım en sıkıntılı yer burası oluyor. Böylede yapılabiliyor mu?

Telgrafla gönderildi.

driver hariç yönteme göre indireceksin programları ikinci yöntemle unlock 10 uygulama oldu diye duydum ama baykuş daha basit ben baykuşla yaptım 10 uygulamaya yüklü 2 tane yükleyebilenler baykuşu güncellemediği içindir unlock olduğu anlaşılsa bile garanti dışı kalmıyor
wi-fi yerine telefonun interneti ilede olabilir ( emin değilim )

volveren12

Üye
şimdi powertools veya xap deployer 2.0 ile oyunları yükleyeceksin ( programları çalıştırmak için sdk lite 8 olmalı konuda var onu indir )

sdk 64 bit destekliyor 32 biti yokmudur bunun

byibo

byibo

Üye
şimdi ordaki tüm driverları indircekmiyim ? girdim kurdum heralde şuanda dogru yerdeyim burdan sonra nasıl yüklüycem oyunu ?
evet doğru yerdesiniz isterseninz vereğim linkten bakıp yapabilir yada bilgisayrınızda bulunan herhangi bir xapdosyasına sağ tıklayıp çince yazan yere tıkladığınız zaman kurmaya başlayacaktır.

emir1616

Üye
Arkadaşlar Benim Tel Unlock Ama Telefona Enfazla 2 Oyun yükleyebiliyorum Win 8.1 32 Bit Sdkda kuramıyorum xap deployer 2.0 tıklıyorum hiçbirşey açılmıyor nasıl düzelticem oyun yüklemek istyorum yardım edermisiniz ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler 8.1 yukledıkten sonra unlock olmuyor cıhaz :????

emz

emz

Üye
Korkulan olay :D Başka deneyen yok mu?

Telgrafla gonderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
deneyen ? :D

emz

emz

Üye
@mia Alfonso @TurboCall
Olmuyor diyorlar. Evde bet yok deneyemiyorum. Sizler deneyince yazar mısınız? Oluyor mu?

Telgrafla gonderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
@mia Alfonso @TurboCall
Olmuyor diyorlar. Evde bet yok deneyemiyorum. Sizler deneyince yazar mısınız? Oluyor mu?

Telgrafla gonderildi.
Ben deneyemem şuan ancak sistemde unlock ile ilgili oynanan bişey yok yani olması lazım.

KenanK

KenanK

Üye
unlock olan aleti güncelledim şuan hala daha unlock vaziyette. uygulama kurulabliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
unlock olan aleti güncelledim şuan hala daha unlock vaziyette. uygulama kurulabliyor.

İyide bizler hepimiz sıfırladık cihazı. Şimdi sıfırdan denemek lazım.

Telgrafla gonderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ben sıfırlamadım deneyeyim yazarım

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar unlocklu uygulama ve oyunlarım çalışıyor , sd karta da atabiliyorum, yani unlock olmama ihtimali duşuk..

bsavr

bsavr

Üye
Daha demin oyun attım :ah

csH

csH

Üye
sıfırladım dün ve bugün unlock yaptım sıkıkntı yok:oke:

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt