mtoyanik
Üye
sıkıntı o zamanbenim lumia 720'mde 5-10 dk oynadıktan sonra hafif kasmalar başlıyor. daha sonra menüye girip tekrar oyunu döndüğümde yine 5-10 bazen 15 dk kasmadan oynuyorum. ama bu menüye dönme işini sürekli yapmam gerekiyor.

sıkıntı o zamanbenim lumia 720'mde 5-10 dk oynadıktan sonra hafif kasmalar başlıyor. daha sonra menüye girip tekrar oyunu döndüğümde yine 5-10 bazen 15 dk kasmadan oynuyorum. ama bu menüye dönme işini sürekli yapmam gerekiyor.

hocam gta sa ne durumdabenim lumia 720'mde 5-10 dk oynadıktan sonra hafif kasmalar başlıyor. daha sonra menüye girip tekrar oyunu döndüğümde yine 5-10 bazen 15 dk kasmadan oynuyorum. ama bu menüye dönme işini sürekli yapmam gerekiyor.
İnternet kafeye neden götürüyorsun ki ?tam bilgisayarı internet kafeye götürüyordum ki, teyzemin bilgisayarı aklıma geldi şu an programı kurdum net framework istedi o kuruluyor, hadi bakalım![]()
format + windows 8.1 içindi kardeşim. Kotalı internetİnternet kafeye neden götürüyorsun ki ?

ALfanso usb bağlı deılken xap dosyalarına bastıında biraz beklersen yukleme ekranı gelıor baykusun fakat yanındakı yukle yazısı kulanılamıoor usb yi takıp baykuş cihazı gorunce yukle yazıxını kullanabılıorsun ben yukle dıorum bıraz beklıor ve kırmızı yazılar çıkıor yuklenmıor sen basınca nasıl yuklenıor
yok yapmadım nasıl yapıyoruzbence sen ilk yöntemdeki unlock u unregisterlemedin![]()

yok yapmadım nasıl yapıyoruz![]()

teşekürler deniyorum hemenaynen developer registrationa gir telefonu bağla ekranı açık olsun sonra sağ altta unregistere bas sonra ilk yöntemi uygula![]()

unregister yaptım fakat şimdide baykuş bu hatayı veriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız