Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

mtoyanik

mtoyanik

Üye
benim lumia 720'mde 5-10 dk oynadıktan sonra hafif kasmalar başlıyor. daha sonra menüye girip tekrar oyunu döndüğümde yine 5-10 bazen 15 dk kasmadan oynuyorum. ama bu menüye dönme işini sürekli yapmam gerekiyor.
sıkıntı o zaman :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
benim lumia 720'mde 5-10 dk oynadıktan sonra hafif kasmalar başlıyor. daha sonra menüye girip tekrar oyunu döndüğümde yine 5-10 bazen 15 dk kasmadan oynuyorum. ama bu menüye dönme işini sürekli yapmam gerekiyor.
hocam gta sa ne durumda

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
tam bilgisayarı internet kafeye götürüyordum ki, teyzemin bilgisayarı aklıma geldi şu an programı kurdum net framework istedi o kuruluyor, hadi bakalım:ehe

skynet

Üye
tam bilgisayarı internet kafeye götürüyordum ki, teyzemin bilgisayarı aklıma geldi şu an programı kurdum net framework istedi o kuruluyor, hadi bakalım:ehe
İnternet kafeye neden götürüyorsun ki ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
ALfanso usb bağlı deılken xap dosyalarına bastıında biraz beklersen yukleme ekranı gelıor baykusun fakat yanındakı yukle yazısı kulanılamıoor usb yi takıp baykuş cihazı gorunce yukle yazıxını kullanabılıorsun ben yukle dıorum bıraz beklıor ve kırmızı yazılar çıkıor yuklenmıor sen basınca nasıl yuklenıor

kırımızı yazı çıkarsa xap bozuk demek

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
sdk kurulurken alınan hatayı napıyorduk sayfaların birinde bahsedilmişti sanırım

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
inş oyledır godjoberın subvayı ve reel stel i denedım o kırmızı yazıyı aldım başka xap ındırıorıom teşekkurler

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
kafayı yemek üzereyim anlamıyorum hiç bir şey. Daha düne kadar SDK'yı çalıştırıp Driver kuramayan bilgisayar şimdi driver'ı kurdu sdkyı kuramıyor sdk açılmıyor. Şaka gibi

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ohhhh be çok şukur yuklemeyı başardım skyı salla kardeş baykustan yukle

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Baykuşta %0.0 da kalıyor ne yaptın da yüklendi kardeşim

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bide ben teamdan pcne girim halledim :) baykuış yuklu demı teleefonumu gormuor sorunu soyle tam olarak

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Telefonu görüyor hani girince yüzdeli bir şeker yüklüyor ya. Orda %0.0 sürekli. Sdkyı kurdum ordan register yapabiliyorum ama power tools çalışmıyor o yöntemde de. İki bilgisayar da saçmaladı:D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
team varmı sen yanlış yere gırıosun ozelden team ıd şifre at bana

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: CANGO97
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
sdkya aynı şekilde girip register yazan yerde unregister yazacak zaten ordan halledeceksin kardeşim. Şu power toolsu bir deneyeyim yine.

Power tools sonunda başarılı youtube ve subway'i yükledim. Rayman Jungle Run bekliyorum. Fruit Ninja ve iStunt 2'yi yüklemedi neden olabilir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: CANGO97
CANGO97

CANGO97

Üye
unregister yaptım fakat şimdide baykuş bu hatayı veriyor

Üst Alt