Mia Alfanso
Üye
peki bu on uygulama su sekildemi on kirilmis uygulamami ? yoksa on uygulama yuklendi daha sonra baska uygulama yuklemek icin birini silip tekrar baska uygulama yuklenebilirmi?
silip tekrar yuklenebilir
peki bu on uygulama su sekildemi on kirilmis uygulamami ? yoksa on uygulama yuklendi daha sonra baska uygulama yuklemek icin birini silip tekrar baska uygulama yuklenebilirmi?
wp pofer tools donuyor arkadaşlar install diyince programı kapatmamı soyluyor. yükleme geçmişi var altta hepsini birdenmi yuklemeye çalışıyor herhalde, nasıl kaldırabilirim ?
oyundan kaynaklanıyormuş. saolasınhangi yöntemi denedin basit baykuşlu programı denediysen wp power toolssuz direk xap ın üstüne bas yukle

bende de aynı. rayman ve angry birds go da açınca öyle oluyorTelefonu unlock ettim framework felan var pcde ama powertoolsu açınca direk powertools çalışmayı durduruyor
Telefonu unlock ettim framework felan var pcde ama powertoolsu açınca direk powertools çalışmayı durduruyor
bende de aynı. rayman ve angry birds go da açınca öyle oluyor
nasıl yapılıyor 1-2 resimle gösterir misin ( arkadaş için )Gençler power tools olmayanlar üzülmesin baykuşlu programın kendi yükleyicisi var zaten o programı yükleyin görürsünüz zaten xap dosyalarının simgesi bile değişiyor tıklayınca direk yüklenmeye başlıyor
%0da duruyor inmiyor bileŞu an mobilim maalesef bir şey yapamıyorumfakat Türk zekası ile çözer yani zor bişey deil tıklıyorsun yükleniyor
![]()
yok tıklıyorum hiç bir şey olmuyor anlamadım. teşekkür ettimŞu an mobilim maalesef bir şey yapamıyorumfakat Türk zekası ile çözer yani zor bişey deil tıklıyorsun yükleniyor
![]()
baykuşlu program da çince pek bir şey anlaşılmıyor. ayrıca dosyaya tıklayınca hiç bir şey olmuyor. Ğrogram içinde oyunlar var oradan mı yuklesek ?
%0da duruyor inmiyor bile
neyse yarını bekliyelimaynı şey ,usbyi tak çıkar bida dene olur bendede öyleydi
keşke yardımcı olabilsem ama anlatımım pek iyi değil

işte arkadaşda açar açmaz atıyor hiç bu ekran gelmiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle bir durum var arkadaşlar ama ? neden olduguna dair bilgisi olan var mı ?
Gençler power tools olmayanlar üzülmesin baykuşlu programın kendi yükleyicisi var zaten o programı yükleyin görürsünüz zaten xap dosyalarının simgesi bile değişiyor tıklayınca direk yüklenmeye başlıyor
bunu çözebilen yok muTelefonu unlock ettim framework felan var pcde ama powertoolsu açınca direk powertools çalışmayı durduruyor