Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
peki bu on uygulama su sekildemi on kirilmis uygulamami ? yoksa on uygulama yuklendi daha sonra baska uygulama yuklemek icin birini silip tekrar baska uygulama yuklenebilirmi?

silip tekrar yuklenebilir

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6

carew89

carew89

Üye
wp pofer tools donuyor arkadaşlar install diyince programı kapatmamı soyluyor. yükleme geçmişi var altta hepsini birdenmi yuklemeye çalışıyor herhalde, nasıl kaldırabilirim ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
wp pofer tools donuyor arkadaşlar install diyince programı kapatmamı soyluyor. yükleme geçmişi var altta hepsini birdenmi yuklemeye çalışıyor herhalde, nasıl kaldırabilirim ?

hangi yöntemi denedin basit baykuşlu programı denediysen wp power toolssuz direk xap ın üstüne bas yukle

carew89

carew89

Üye
san adreas te problem yaşayan varmı ? oyunu kurduktan sonra %0 da kalıp hata veriyor.
hangi yöntemi denedin basit baykuşlu programı denediysen wp power toolssuz direk xap ın üstüne bas yukle
oyundan kaynaklanıyormuş. saolasın :)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
belki yeri degildir ama . ben iki skypeyi hesabimi ayni cihazda ayni ana calistirmak istiyorum . bunun imkani varmi? birtanede bu islemle skype yukleye bilme imkanim varmi?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Telefonu unlock ettim framework felan var pcde ama powertoolsu açınca direk powertools çalışmayı durduruyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Gençler power tools olmayanlar üzülmesin baykuşlu programın kendi yükleyicisi var zaten o programı yükleyin görürsünüz zaten xap dosyalarının simgesi bile değişiyor tıklayınca direk yüklenmeye başlıyor

carew89

carew89

Üye
baykuşlu program da çince pek bir şey anlaşılmıyor. ayrıca dosyaya tıklayınca hiç bir şey olmuyor. Ğrogram içinde oyunlar var oradan mı yuklesek ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Gençler power tools olmayanlar üzülmesin baykuşlu programın kendi yükleyicisi var zaten o programı yükleyin görürsünüz zaten xap dosyalarının simgesi bile değişiyor tıklayınca direk yüklenmeye başlıyor
nasıl yapılıyor 1-2 resimle gösterir misin ( arkadaş için )

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Şu an mobilim maalesef bir şey yapamıyorum :( fakat Türk zekası ile çözer yani zor bişey deil tıklıyorsun yükleniyor :D

carew89

carew89

Üye
carew89

carew89

Üye
böyle bir durum var arkadaşlar ama ? neden olduguna dair bilgisi olan var mı ?

Rainesto

Rainesto

Üye
böyle bir durum var arkadaşlar ama ? neden olduguna dair bilgisi olan var mı ?
işte arkadaşda açar açmaz atıyor hiç bu ekran gelmiyor

KenanK

KenanK

Üye

bu şekilde denedin mi 10 taneden fazlada kuruluyor olabilir..

Üst Alt