Dexter Morgan
Üye
hocam hangi modelGTA Sa harika akıcı oyundan atmıyor
@Goodjober hocam su güncelleme şeysini anlatırmısın
hocam hangi modelGTA Sa harika akıcı oyundan atmıyor
bu yükleme yerindeki browserdan xapı seçip upload dersin upload oluyor subwayde denemiştimhocam hangi model
@Goodjober hocam su güncelleme şeysini anlatırmısın
arkadaşlar böyle bulduğumuz oyunları paylaşırsak çok iyi olurKonu altında bulunsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Denemedim![]()
Moliplayer ProLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam gta da sende çalışıyor muYüklenmiyor
Ben atma sorunu var diye yüklemedimhocam gta da sende çalışıyor mu

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızreal racing 3'ü deneyen oldu mu ?
Denemedim![]()
yarın deneyeceğim ama buyuk ihtimal (%99) fake
indiremedim bunun xap ınıyarın deneyeceğim ama buyuk ihtimal (%99) fake
nfs bin altındaki yoruma bakın bu gerçek çok teşekkürler yazmış adam ?
lumia 1520 siparisini verdim cuma gunu elimde olacak . sormak istedigim bu platform hakinda hic birsey bilmiyorum. birinci msjda gordugum kadariyla cihaza o islemler yapildigi zaman 10 adet kirilmis uygulama yukluye biliyorum.yanlismi anladim yoksa istedigim kadar bula bildigim tum uygulamalari yukluye bilirmiyim . birde bu islem benim cihaza uygulama sansim varmi. (bu arada ben fransada yasiyorum . yani turkiyeden almadim cihazi)arkadaslar iphone ve android kulanmis biri olarak bende windows mobil platformuna transfer oldumlumia 1520 siparisini verdim cuma gunu elimde olacak . sormak istedigim bu platform hakinda hic birsey bilmiyorum. birinci msjda gordugum kadariyla cihaza o islemler yapildigi zaman 10 adet kirilmis uygulama yukluye biliyorum.yanlismi anladim yoksa istedigim kadar bula bildigim tum uygulamalari yukluye bilirmiyim . birde bu islem benim cihaza uygulama sansim varmi. (bu arada ben fransada yasiyorum . yani turkiyeden almadim cihazi)
Evet 10 güncellemelerin betasını geliştirici hesaplara veriyorlar"Congratulations on your new developer account"
arkadaşlar windows phone geliştirici hesabı aldım. şimdi 10 uygulama yükleyebiliyor muyum? ve başka özelliği var mı acaba bu hesabın?